De Brandon Swanson verdwijning

1.5K 133 12

De 19 jarige Brandon Swanson crashte op 13 maart 2008 met zijn auto nadat hij van een fuif kwam. Rond middernacht belde Brandon naar zijn ouders met het nieuws dat hij gecrasht was en een lift naar huis nodig had. Hij gaf daarna zijn ouders een routebeschrijving.

Toen zijn ouders aankwamen zagen ze niks, er was alleen maar duisternis. Ongerust belde de vader naar Brandon. Brandon zei aan de telefoon dat ze hem moesten komen ophalen op de parking van een nachtclub. De vader bleef 44 minuten aan de telefoon met zijn zoon maar tot hij een schreeuw van zijn zoon kon horen via de telefoon.

De lijn was opeens dood en de vader probeerde een paar keer terug te bellen. Keer op keer kreeg hij geen antwoord. Daarna belde de vader naar de politie.

Vrienden, familie en de politie hielpen mee zoeken naar Brandon. Uiteindelijk vond de politie de gecrashte auto van Brandon. Op ongeveer 40 kilometer verder van waar hij zijn ouders had heen gestuurd werd zijn auto gevonden. Er was geen spoor van Brandon te bekenen. De politie heeft de signalen van Brandon's telefoon kunnen traceren tot ongeveer 8 kilometer van zijn auto.

Brandon is nooit teruggevonden, zijn ouders hebben dagenlang naar zijn gsm gebeld maar niemand nam op. Jarenlang heeft de familie gezocht naar Brandon.

wat er met Brandon gebeurd is op 13 maart 2008 is een raadsel en zal jammer genoeg nooit worden opgelost.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!