The Atlas Vampire

646 85 12

Velen denken dat vampiers slechts mythologische wezens zijn. Ze kunnen toch onmogelijk echt zijn eh? Toch?

Dit verhaal speelt zich af in Zweden in 1932. Lilly Lindstrom was een 23 jarige vrouw die werkte als een prostituee in Stockholm. Ze was gescheiden van haar man en woonde in een klein appartementje. In hetzelfde gebouw woonde een vriendin genaamd Minnie. Ze was ook een prostituee en kon het goed vinden met Lilly.

Op 1 maart 1932 maakten Lilly en Minnie zich klaar om samen naar een evenement te gaan. Toen kreeg Lilly telefoon van een onbekende man die een prostituee zocht voor die avond. Hij vroeg specifiek naar Lilly bij naam. Daarna nodigde Lilly de man uit om naar haar appartement te komen om te genieten van haar service.

Een paar uur later kwam Lilly nog eens langs bij Minnie om te vragen ofdat ze nog condooms had. Dit was de laatste keer dat Lilly levend werd gezien.

Later die avond wou Minnie langs gaan bij Lilly om haar op te halen om mee te gaan naar de festiviteiten maar ze deed niet open. Minnie vermoede dat ze samen met haar cliënt naar de festiviteiten was gegaan.

Lilly liet niets van zich horen gedurende 2 á 3 dagen en op 4 maart 1932 belde Minnie de politie. De politie stormde uiteindelijk het appartementje van Lilly binnen.

In het appartement vonden ze het dode lichaam van Lilly Lindstrom. Ze lag naakt met haar gezicht tegen de grond. Haar kleren lagen netjes opgevouwen op een stoel. Lilly's doodsoorzaak waren een paar stevige kloppen tegen haar hoofd met een onbekend voorwerp. Ze was vermoord....

Het lichaam leek dunner dan gewoonlijk. Onder haar kleren lag er een bebloede soeplepel. Al snel bleek dat de dader al het bloed uit haar lichaam had laten lopen en het dan allemaal had opgedronken met een soeplepel......

Deze zaak is nooit opgelost en het blijft een mysterie wie de Atlas Vampire was....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Ik publiceer het volgende verhaal over een sinistere stalker als dit deel 34 stemmen krijgt :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!