De vorige bewoners....

1.1K 118 12

Dit verhaal is een eng en fantastisch horrorverhaal dat een lezer naar mij had gestuurd. Haar gebruikersnaam is xalmazx en zoals altijd moedig ik jullie aan om eens een kijkje te nemen op haar account.

Het verhaal begon toen xalmazx bij een vriendin ging logeren. Vlak voor ze ging slapen hoorde ze de moeder van haar vriendin roepen. De meisjes gaven antwoord maar ze hoorden daarna niks meer.

De meisjes gingen uiteindelijk gaan slapen en een paar uur later rond ongeveer 3 uur s'nachts werd xalmazx wakker door het gekraak van de deur. Ze maakte haar vriendin wakker omdat ze niet meer kon slapen.

Een half uur later begon het pas echt paranormaal te worden toen de meisjes getik op het raam begonnen horen. Ze sliepen op zolder dus er kon waarschijnlijk onmogelijk iemand op het raam kloppen.

De volgende ochtend vroeg ze aan haar vriendin of dat ze het ook eng vond wat er allemaal gebeurd was. Haar vriendin wist niet meer over wat het ging. Ze vertelde aan haar vriendin dat ze gekletst hadden maar haar vriendin kon daar niks meer van herinneringen.

De moeder van haar vriendin zei uiteindelijk tegen haar dat ze waarschijnlijk de vorige bewoners had ontmoet......

Waarschijnlijk zal ze er nooit achter komen wat er die nacht precies voor die paranormale activiteiten gezorgd had maar ze is zeker dat ze daar nooit meer durft te komen....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om naar het profiel van xalmazx te gaan nadat je gestemd hebt natuurlijk XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!