Ouija bord

7.2K 362 318

Dit verhaal gaat over een meisje dat ik persoonlijk ken. Ze wou anoniem blijven dus ik ga haar in dit verhaal Sara noemen.

Een paar jaar geleden kreeg Sara een Ouija bord van een vriendin voor haar 17e verjaardag. Een Ouija bord is een bord dat gebruikt word om met geesten te communiceren. Sara besloot om het bord een paar dagen later uit te proberen met een paar van haar beste vriendinnen.

Op een donkere nacht toen haar ouders weg waren, besloot Sara dat het eindelijk tijd was om het bord uit te proberen.

Zij en haar vriendinnen gingen in een kring rond het bord zitten en begonnen te spreken tot de geesten. Ze geloofden niet dat het allemaal echt was, maar ze dachten dat ze er toch wat plezier aan konden beleven.

De kamer stond vol met kaarsen en de lichten waren allemaal uit waardoor de hele kamer verlicht werd door kaarslicht. De meisjes probeerden een geest op te roepen en na vijf minuten contact zoeken gebeurde er eindelijk iets.

Ze hoorden een vreemd geluid en plots begon de schijf zachtjes te bewegen.  De schijf werd verschoven naar de letter 'J' vervolgens de 'A', daarna de 'N'. De schijf verplaatste zich daarna even, maar kwam terug op de 'N' en ten slotte eindigde het op de 'E'. Het spelde de naam 'Janne'. Ze waren er van overtuigd dat iepand van hun een grapje uithaalde om de rest van de groep te laten schrikken.

Daarna hebben ze nog een paar minuten verder gedaan, maar er gebeurde niets opmerkelijk. Ze zijn gestopt wanneer Sara's ouders op de oprit kwam gereden.

Twee dagen later kwam Sara op school aan en hoorde ze dat er een meisje was aangereden toen ze naar school fietste. Niemand wist precies wie het meisje was en wat haar toestand was, maar rond de middag werd er aangekondigd wie het was.....

De naam van het meisje was Janne en ze stierf ter plekke....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!