Pupa The Doll deel 2

843 112 18

Er begonnen vele vreemde mysterieuze paranormale dingen te gebeuren rondom Pupa die niemand kon verklaren.

De eigenaars van Pupa hoorde verschillende keren getik op het glas van de glazen kast waar Pupa in zat. Toen ze dan uiteindelijk gingen kijken was er niets of niemand.... alleen Pupa die met haar hand tegen het glas leunde in een positie hoe de eigenaars haar niet hadden achtergelaten.

Geschreeuw en gehuil waren te horen vanuit de glazen kast waar Pupa in zat. Er verschenen nog meer woorden binnenuit de glazen kast. Woorden zoals 'No' en 'Pupa' verschenen in de binnenkant van het glas.

 Woorden zoals 'No' en 'Pupa' verschenen in de binnenkant van het glas

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Er wordt ook beweerd dat Pupa zou rondlopen in de glazen kast. Dat werd verschillende keren waargenomen door de eigenaars. De eigenaars hebben ook gezien dat de pop uit zichzelf recht stond in de glazen kast. Er werd zelfs beweerd dat de familie de pop zou gefilmd hebben toen ze rond liep uit zichzelf.

Het is tot de dag van vandaag nog steeds niet duidelijk wat er nu eigenlijk achter de vreemde paranormale activiteiten zat rondom Pupa. We zullen er niet snel achter komen omdat Pupa op dit moment verdwenen is. Paranormale onderzoekers hebben al heel lang gezocht naar Pupa maar ze hebben nog steeds geen resultaat over de locatie van Pupa. Het lijkt wel alsof ze ineens van de aardbol is verdwenen.

 Het lijkt wel alsof ze ineens van de aardbol is verdwenen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Laat je niet verleiden door Pupa's schattige uiterlijk. Er wordt gezegd dat de geest of demoon in Pupa een slechte kwaadaardige geest is....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Waarschijnlijk volgt er straks nog een ander verhaal en als ik tegen morgen 25 stemmen krijg op dit deel publiceer ik morgen een nieuw verhaal :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!