Slenderman

1.8K 177 23

Voor velen is een creepypasta niets meer dan een eng verhaal, maar voor anderen zijn creepypasta's meer dan een verhaal. De 12 jarige Anissa Weier en Morgan Geysur waren twee meisjes die creepypasta's zagen als meer dan fictieve verhalen.

Anissa en Morgan waren namelijk geobsedeerd door het creepypasta verhaal van 'The Slenderman'. Ze waren zo geobsedeerd door de Slenderman, dat ze geloofden dat de Slenderman echt was.

Ze maakten zichzelf zelfs wijs dat ze dienaars konden worden van de Slenderman en dat ze dan samen met de Slenderman in een huis gingen wonen...

Op het eerste zicht, leek het maar om een gekke ongevaarlijke obsessie te gaan, maar daar bleef het jammer genoeg niet bij.

Op zaterdag 31 mei 2014, lokten de twee 12 jarige Amerikaanse meisjes een gezamelijke vriendin in het bos.

De twee meisjes staken hun vriendin neer als eerbetoon aan Slender man. De gestoorde meisjes staken het slachtoffer 19 keer met een groot keukenmes van meer dan 13 cm lang. Het slachtoffer kreeg een messteek: door haar lever, maag en bijna door haar hard.

Nadat ze neergestoken werd, zei Anissa Weier dat het slachtoffer stil moest zijn en dat ze hulp gingen. Het slachtoffer wachte niet en kroop uit het bos tot ze aan een weg aankwam. Ze bleef aan de kant van de weg liggen. Een fietser vond haar en belde 911.

Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis en overleefde de tragedie. Volgens de dokters was het meisje slechts millimeters verwijdert van een pijnlijke dood.

De gestoorde meisjes verklaarden dat ze het slachtoffer moesten vermoorden zodat ze uit de greep van de Slender man konden komen. De meisjes werden veroordeeld voor poging tot moord en kregen een celstraf van een paar jaar.

De meisjes verklaren tot op de dag van vandaag dat ze nog steeds achtervolgd worden door de slender man omdat ze hun opdracht niet hebben voltooid. Ze verklaren ook dat ze zullen worden meegenomen door de Slender man als ze vrij komen.

In 2018, werden Anissa Weier en Morgan Geysur respectievelijk veroordeeld tot 25 en 40 jaar in gesloten instellingen.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!