The Cecil Hotel Deel 2

750 84 23

Tientalle mensen hebben hun leven beëindigt in het Cecil Hotel.

In 1962 sprong Pauline Otton uit het raam van haar kamer nadat ze een ruzie had gehad met haar echtgenoot. Ze lande op een 63 jarige voorbijganger. Pauline en de voorbijganger waren op slag dood.

In 1964 werd het lichaam van een gepensioneerde vrouw gevonden door een hotel medewerker in een kamer van het hotel. De vrouw was neergestoken, verkracht en gewurgd. De moordenaar is nooit gevonden en de hele zaak blijft een mysterie.

Het hotel kreeg een zeer slechte reputatie, het stond bekend als een 'suicide hotspot' door de lokale bevolking. Er zijn ook een hele hoop mensen verdwenen die in het hotel verbleven.

In 1985 verbleef Richard Ramirez beter bekend als 'The Night Stalker' in het hotel voor een paar weken. Ramirez was een moordenaar en hij zou minstens 13 mensen vermoord hebben op een jaar tijd.

Jammer genoeg was Richard Ramirez niet de enige seriemoordenaar die in het hotel verbleef.....

In 1991 verbleef seriemoordenaar Jack Unterwegen in het Cecil Hotel voor ongeveer 5 weken. Tijdens die 5 weken vermoorde hij 3 prostituees. Unterweger was een Oostenrijker die bekend staat als de 'Vienna Strangler'.

In januari 2013 verdween Elisa Lam. Elisa was een 21 jarige studente van Canada die in het hotel verbleef omdat het goedkoop was. Drie weken na haar verdwijning begonnen er rare dingen te gebeuren met het water van het Cecil Hotel. Mensen begonnen te klagen dat hun water een rare geur en een rare smaak had. Sommige gasten in het hotel begonnen zelfs te klagen dat hun water zwart zag.

Een werknemer in het hotel nam een kijkje in de watertank en vond het rottende lichaam van Elisa Lam. Het is nog steeds een groot mysterie hoe ze in de watertank is geraakt.

*Meer hierover in hoofdstukken 'Elisa Lam Deel 1' en 'Elisa Lam deel 2'.

In 2015 werd het lichaam gevonden van een 28 jarige man vlak naast het Cecil Hotel. De man zou vermoedelijk van het Cecil Hotel zijn gesprongen maar dat is nooit officieel bevestigd.

Gasten van het Cecil Hotel verklaren paranormale activiteiten waar te nemen zoals mysterieuze stemmen en geesten.....

Wordt vervolgd in deel 3....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Als dit hoofdstuk 34 stemmen krijgt dan publiceer ik het volgende hoofdstuk :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!