The Black Dahlia

1.4K 136 32

Op de ochtend van 15 januari 1947, liep eeen vrouw genaamd Bettey Bersinger door het Leimert Park in Los Angeles. Toen Bettey aan het wandelen was vond ze een kapotte mannequin (paspop), althans dat dacht ze toch. Eigenlijk had Bettey net het in twee gebroken lijk gevonden van een jonge vrouw.

Het lijk bleek van Elizabeth Short te zijn. Elizabeth was een vrouw die in Hollywood wou doorbreken als actrice, maar er jammer genoeg nooit in slaagde. De kranten gaven haar de bijnaam 'The Black Dahlia'.

Het lichaam van de vrouw was op chirurgische wijze in twee gesneden. Al het bloed in het lichaam was verwijderd en haar hoofd was op verschillende plaatsen ingebeukt, maar het meest sinistere was haar glimlach...

De dader had met een mes haar mond opengesneden tot aan haar kaaklijnen zodat het leek op een angstaanjagende glimlach.

De dader of daders zijn nooit gevonden en de zaak zal wellicht nooit opgelost worden. Onderzoekers gingen er van uit dat het waarschijnlijk ging om een dokter of een slager, dit dachten ze omwille van de aard van de sneden.

En nog een creepy detail is dat ze voor haar dood in hetzelfde hotel verbleef als Elisa Lam.

Als je niet weet wie Elisa Lam was, maak je geen zorgen ik heb een dubbele hoofdstuk over haar gemaakt in dit boek.

Ik wou nog wat foto's tonen, maar die zijn te sinister gruwelijk om op Wattpad te tonen....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen dat stimuleert mij om meer verhalen te maken als deze :D ik wens jullie allen een fantastisch dag :D

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!