The Phantom Whistler

1.6K 172 13

Dit mysterieus verhaal begon in februari 1950. De 18 jarige Jacquelyn Cado begon op een avond gefluit van buiten het raam van haar slaapkamer te horen. Het gefluit kon je vergelijken als het gefluit van een jongen naar een mooi meisje.

Jacquelyn woonde toen nog bij haar ouders en op de nacht dat ze het gefluit voor het eerst hoorde, werd er bij haar thuis ingebroken. De inbreker werd niet gezien en de familie contacteerde uiteindelijk het politiebureau. De politie had te weinig aanwijzingen om er een zaak van te maken, dus werd er ook niks ondernomen.

Maandenlang hoorde Jacquelyn elke nacht het gefluit, ze werd er uiteindelijk mentaal ziek van, maar niemand kon verklaren wie aan het fluiten was....

Het gefluit bleef doorgaan tot het moment dat Jacquelyn bekend maakte dat ze verloofd was met een parkwachter genaamd Herbert Belsom. Vanaf dat moment ging het van kwaad naar erger....

De stalker was absoluut niet blij met het huwelijk en dat liet hij duidelijk weten. De toon van het gefluit ging over naar de toon van een begrafenis. Na dat gefluit volgde dan meestal een angstaanjagend gehuil zoals dat van een wolf.

Rond dezelfde tijd, kreeg de familie van Jacquelyn ook telefoontjes waarin een man zegt dat hij Jacquelyn gaat komen neersteken met een mes als ze het huwelijk niet afblaast.

Iedere nacht hoorde Jacquelyn de toon van een begrafenis van buiten komen. Honderde mensen hebben naar de dader gezocht, maar er is nooit iemand gevonden.

Jacqueline werd op een vreemde manier iedere nacht lastig gevallen door een onbekend persoon. Op een dag kreeg ze het gefluit eens overdag te horen, hierdoor zou ze een paniekaanval gekregen hebben.

Ze kon zich niet verstoppen van The Phantom Whistler. Ze wou eens één nachtje rust, dus ging ze bij haar schoonouders gaan slapen.... maar wederom hoorde ze het gefluit...

Op 2 oktober 1950 trouwde Jacquelyn met de parkwachter. Vanaf dat moment stopte het gefluit.

The Phantom Whistler is nooit gevonden, hierdoor begonnen sommige te mensen te geloven dat er paranormale krachten aan het werk waren.

Één ding is zeker de Phantom Whistler heeft nooit meer gefloten sindsdien....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen. Vanaf nu ga ik iedere vrijdag delen updaten. Dit doe ik eigenlijk al een hele tijd, maar ik heb er nooit echt een datum op gezet.

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!