The Thing That Haunts The Field

1.1K 111 10

Dit verhaal is een verhaal van één van mijn lezers. Zoals bij het vorige lezersverhaal wilde ook deze persoon anoniem blijven. Ze wou dit omdat ze niet wou gezien worden als iemand die gelooft in het bovennatuurlijke. Ik zal haar Els noemen in dit verhaal ookal is dat niet haar naam.

Dit verhaal begon toen Els verhuisde naar het huis van haar vader toen haar moeder besloot om in Engeland te gaan werken. Ze was 17 toen ze uiteindelijk bij haar vader ging wonen.

Het was een open bebouwing met een mais veld recht tegenover het huis. Er was niets ongewoons aan het huis. Aan het begin van augustus begon ze geluiden te horen.

Ze hoorde iedere nacht het gelach van kleine meisjes.....

Els deed gewoon elke avond voor ze ging slapen haar raam dicht zodat ze het gelach niet meer kon horen. Op een dag was het zo warm in haar kamer dat ze niet anders kon dan haar raam de hele nacht open houden. Heel de week lang hoorde ze s'nachts het gelach vanuit het mais veld.

Na die week kwamen er 2 vriendinnen slapen. Ze besloten om samen s'nachts in het veld te gaan om uit te zoeken wat de oorzaak van het gelach was.

Naarmate ze verder in het maisveld gingen werd het gelach steeds luider. Els en haar vriendinnen leken schaduwen te zien in het maisveld toen ze er door liepen maar elke keer als ze gingen kijken was er niets of niemand....

Op een bepaald moment leek het alsof iemand hen achtervolgde. Er klonk geritsel achter hen en het geluid van voetstappen was duidelijk hoorbaar.

Els keek achter zich en zag een soort van zwarte schim......

Ze rende weg met haar vriendinnen en sindsdien heeft ze nooit meer s'nachts gelach gehoord uit het maisveld....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD btw neem ook eens een kijkje in mijn ander boek 'Creepiest Horror Stories'

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!