The Ghost In The Attic

701 70 4

Lena was 16 toen er vreemde dingen plaats vonden in haar huis.

Het begon allemaal toen Lena merkte dat er dingen spoorloos verdwenen uit de koelkast. Dit vond Lena zeer vreemd, maar ze dacht er niet te veel van. Met andere woorden het interesseerde haar niet echt.

Jammer genoeg begonnen er andere dingen te gebeuren. Lena's vader begon voetstappen te horen die van de zolder leken te komen. Lena dacht eerst dat haar vader gewoon wat gekraak van het huis had gehoord, maar uiteindelijk hoorde Lena de voetstappen zelf. Volgens Lena was er geen twijfel over mogelijk, het waren voetstappen....

Iemand wandelde op de zolder....

Elke keer als iemand ging kijken wie er op de zolder was, konden ze niets of niemand vinden die de voetstappen konden verklaren. Dit was zeer eigenaardig en Lena werd ontzettend bang omdat ze niet wist wat de oorzaak was.

Haar angst was zelfs zo erg dat ze wekenlang bij haar grootmoeder ging logeren omdat ze s'nachts niet meer kon slapen in haar eigen bed van de angst die ze kreeg van de voetstappen.  Uiteindelijk moest Lena toch terug thuis gaan slapen. Vanaf dat moment werd de situatie erger....

Vreemde voetsporen waren te zien in haar tuin en het gras kreeg een vreemde gele kleur op sommige plaatsen. De activiteiten gingen door tot op een bepaald moment.

Op een nacht in maart 2015, werd de familie gewekt door het geluid van voorwerpen die in het rond werden geslingerd. Toen het gestopt was, keken Lena's ouders rond in hun huis om te kijken waar die geluiden vandaan kwamen. Ze gingen het hele huis rond en vonden niets dat de geluiden kon verklaren, er was slechts één plaats waar ze nog niet hadden gekeken en dat was de zolder....

Lena's vader keek op zolder en alles lag overhoop....

Iets of iemand had heel de zolder overhoop gehaald. Lena's ouders besloten om de politie niet te bellen. Vanaf dat moment stopten alle vreemde geluiden en activiteiten in het huis. Ze zijn er nooit achter gekomen wie of wat verantwoordelijk was voor de activiteiten.

Vorig jaar is de familie dan verhuisd uit angst dat de activiteiten opnieuw zouden beginnen.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Ik wil jullie even mededelen dat ik een hele hoop verhalen heb bijgewerkt aan het begin van dit boek. Ik raad jullie aan om die verhalen nog eens te lezen :-)


Ik publiceer het volgende verhaal bij 40 stemmen. Dat lijkt misschien erg veel, maar ik zal in de tussentijd redelijk wat oudere verhalen bijwerken :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!