Begraven in de Tuin

3.1K 240 46

Tom was een 35 jarige man uit Wyoming in de Verenigde staten. Na een mislukt huwelijk kocht de man een oud huis ergens in het midden van een bos.

Een paar dagen nadat Tom voor het eerst in het huis sliep, begon hij vreemde nachtmerries te krijgen over een meisje met zwart haar dat door zijn huis liep. Elke nacht kreeg hij dezelfde nachtmerrie, maar de nachtmerries werden steeds erger en meer creepy.

Het meisje uit zijn nachtmerries ging namelijk steeds verder het bos in. In één van zijn nachtmerries zag hij het meisje aan een grote eikenboom in het bos hangen met een strop rond haar nek. Tom schoot in paniek wakker na deze nachtmerrie, maar hij besefte al snel dat het gewoon een nachtmerrie was en niets meer, althans dat dacht hij toch....

Na die bewuste nachtmerrie kon Tom goed slapen en de nachtmerries hielden plots op. Een paar dagen later ging Tom wandelen in het bos rondom zijn huis en hij merkte op dat dit dezelfde omgeving was als in zijn nachtmerries. Hij volgde het pad en uiteindelijk vond hij de grote eikenboom van uit zijn nachtmerries.

Tom besloot om de plek onder de boom waar het meisje zichzelf had opgehangen in zijn nachtmerrie, uit te graven. Hij kwam uiteindelijk tot de conclusie dat er iets onder de boom was begraven.....

Tot zijn gruwelijke verbazing vond hij oude beenderen....

Tom vermoede dat dit menselijke beenderen waren, hierdoor besloot hij om de politie te contacteren. De agenten zeiden tegen hem dat het  lichaam van een jong meisje was.

Maar het gruwelijkste aan dit verhaal was dat er resten van een touw rondom de nek van het meisje hing....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!