Het vervloekte graf van Carl Pruitt deel 1

1.3K 131 41

Dit verhaal begon in de zomer van 1938 in de Amerikaanse staat Kentucky. Carl Pruitt kwam op een namiddag na zijn werk thuis. Hij had verwacht dat zijn vrouw in de keuken zou zijn. Toen zijn vrouw niet in de keuken was ging hij naar boven, hij vond zijn vrouw in hun bed met een andere man.

In alle woede pakte hij een ijzeren ketting en verstikte hij zijn vrouw tot ze stierf. De andere man was weg gerend. Toen Carl tot het besef kwam wat hij gedaan had en pleegde zelfmoord.

Maar dit verhaal is verre van klaar...

Carl en zijn vrouw werden op twee verschillende begraafplaatsen begraven op vraag van de families. Bezoekers van het graf van Carl begonnen verkleurde cirkels op de grafzerk te zien. De cirkels op de grafzerk gaven het de vorm van een ketting die aan de grafzerk hing.

Het fenomeen begon de aandacht te trekken van de bevolking. Toen een jongen genaamd James Collins en zijn vrienden het graf kwamen bezoeken, begonnen de jongeren stenen naar de zerk te gooien. Wanneer James naar huis fietste had hij een incident dat er voor zorgde dat hij door zijn eigen fietsketting gestikt werd.

De moeder van James Collins was hellemaal kapot van het feit dat haar zoon op zou een verschrikkelijke manier gestorven was. Ze beweerde dat haar zoon's dood iets te maken had met het graf van Carl Pruitt dus vernietigde ze het graf met een zware bijl.

Toen mevrouw Collins de volgende dag haar laken aan de waslijn aan het hangen was, kwam de waslijn los en werd ze hierdoor gestikt en stierf ze ter plekke. Het graf dat ze beweerde vernietigd te hebben was nog volledig intact. Het vreemde hier aan is dat een onderzoek door de politie uit wees dat er weldegelijk steendeeltjes van het graf op de bijl te vinden waren.

Daarna begonnen er vreemde dingen gebeurtenissen rondom het graf alleen nog maar vreemder te worden....

Bedankt voor het lezen van deel 1 van dit verhaal en vergeet niet te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!