Mijn paranormaal verhaal

1.9K 156 40

Dit verhaal gaat over mezelf en omschrijft mijn paranormale ervaring.

Toen ik 11 jaar oud was woonde mijn vader in een huurvilla nadat hij en zijn vriendin uit hun huis gezet werden nadat de huisbaas gescheiden was en hij een huis nodig had om in te wonen.

De huurvilla was een groot nieuw huis op het platteland met een tuin en een groot bos achter het huis.

Een paar maand na dat incident gebeurde er iets in het huis. We hadden een glazen schijfraam in de living beneden en mijn slaapkamer was boven. Op een nacht toen iedereen al lang aan het slapen was speelde ik nog op mijn PSP. Ik hoorde opeens het geluid van het schuifraam beneden open en toe gaan. Het geluid bleef zich herhalen dus besloot ik om te gaan kijken. Ik ging de trap af en zag het schuifraam dichtgaan en het geluid was opeens gestopt. Ik keek in de living om te zien of er iemand wakker was maar er was niemand dus besloot ik om te gaan slapen.

Nog een paar maand later besloten mijn vader en stiefmoeder om te scheiden. En toen we dozen aan het inpakken waren kwam er een onbekende vrouw aanbellen en zei tegen mijn vader dat ze iets over het huis te vertellen had. De vrouw zei dat er tijdens de bouw van de villa een dakwerker van het dak viel en ter plekke dood ging.

Vanaf toen geloof ik dat de geest van de dakwerker in het huis het glazen schuifraam open en dicht deed....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!