De Mysterieuze GSM Stalker Deel 2

723 99 15

Er was geen twijfel over dat de sinistere telefoontjes van Courteney's GSM kwamen, maar de telefoontjes bleven komen ookal stond haar GSM af. Het was duidelijk dat het niet ging om een flauwe grap maar om een mysterieuze stalker.

De stalker bleef dagelijks meerdere keren bellen om de familie te bedreigen. Zelfs s'nachts waren de Kuykendalls niet veilig voor het constante getelefoneer van de geweldadige stalker.

De telefoontjes werden met de loop van tijd zeer regelmatiger en brutaler. De stalker bleef door gaan over wat hij wilde doen met Courteney Kuykendall en de rest van haar gezin. Hij wilde de kelen van iedereen in het gezin open snijden.

Zelfs de buren begonnen telefoontjes te krijgen van de stalker. Jammer genoeg kon de politie helemaal niets doen, hierdoor werden de sinistere gesprekken met de stalker nog angstaanjagender.

De stalker begon te beschrijven wat de Kuykendalls aan het doen waren en wat voor kleren ze aan hadden, de Kuykendalls konden hieruit concluderen dat de stalker de familie aan het observeren was.

De telefoons van de familieleden gingen zonder aanleiding aan en de ringtones leken uit zichzelf te veranderen. De Kuykendalls hadden er helemaal genoeg van en besloten verschillende keren om van providers te veranderen. Jammer genoeg was dat tevergeefs en bleven de sinistere telefoontjes van de stalker ongestoord door gaan.

De stalker wist precies wat de Kuykendalls deden op elk moment van de dag. Ze waren bang dat de stalker zijn beloftes zou waar maken en hun zou komen vermoorden.

Het meest verontrustende was dat ze voicemails kregen waar de stalker gesprekken van de familie afspeelde.

De gesprekken leken van zeer dichtbij te komen waardoor ze er nog meer van uit konden gaan dat de stalker dichtbij was......

Na 5 maand pure kwellingen stopten de geheimzinnige telefoontjes. De politie heeft nooit kunnen achterhalen wie achter de verontrustende telefoontjes zat en ze verklaarde dat er op het moment van de feiten geen technologie was die de vreemde dingen kon verklaren.

Dus onthou dat zelfs jouw GSM kan worden omgevormd in een apparaat om jou 24 op 24 te stalken.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen ;-)

Ik publiceer een nieuw hoofdstuk als dit deel 39 stemmen heeft :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!