Poltergeist

1.8K 175 13

Dit verhaal is het verhaal van de vloek over de cast van de Poltergeist filmserie. Deze vloek is ook bekend als 'The Poltergeist Curse'.

In een periode van 6 jaar zijn 5 castleden uit de Poltergeist filmserie overleden.

In 1985 hoorde Zelda Rubinstein op de set van Poltergeist II te horen dat haar moeder gestorven was. Zelda Rubinstein speelde het medium (waarzegster) in de drie films.

Op 14 september 1985 stierf Julian Beck aan de gevolgen van darmkanker. Hij speelde Henry Kane in Poltergeist II.

Op 3 juni 1987 stierf Will Sampson aan nierfalen. Hij speelde de medicijnman in Poltergeist II.

Heather O'Rourke die Carol Anne speelde gedurende alle Poltergeist films stierf op 1 februari 1988 op 12 jarige leeftijd. Ze stierf aan een vergevorderde darmobstructie.

Maar het meest angstaanjagende dat er gebeurde was dat Dominique Dunne op 4 november 1982 werd vermoord. Haar vriendje John Thomas Sweeney wurgde haar tot ze geen lucht meer kreeg en uiteindelijk dood ging.

Op de set gebeurden ook nog andere angstaanjagende dingen. Op de set van de eerste film werd Oliver Robins (de zoon) gewurgd door de mechanische clownpop. Oliver overleefde het nauwelijks.

Volgens velen is de vloek ontstaan omdat er op de set van de eerste twee Poltergeistfilms gebruik werd gemaakt van echte menselijke schedels en botten.

De paranormale activiteiten op de set van de tweede film waren zo extreem dat er een exorcisme over de hele set werd gedaan om de extreme activiteiten te stoppen.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

De titel van het volgende verhaal is 'Slendermankiller' en het wordt gepubliceerd bij een totaal van 470 stemmen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!