Oma belt vanuit de dood

3.2K 245 37

Dit verhaal gaat over een jongen Ben. Toen Ben ongeveer een jaar of 7 was leefde hij samen met zijn moeder en zijn oudere broer.

Ben werd wakker tijdens een stormachtige nacht. Hij besloot om een glas water te gaan halen beneden. Toen Ben naar beneden ging om drinken te gaan halen ging de telefoon in de gang. Ben vond het wreemd dat er iemand belde in het midden van de nacht, maar hij besloot om de telefoon toch op te nemen. Hij nam de hoorn en hij hoorde het geluid van iemand die luid aan het ademen was en na vijf seconden ging het geluid over naar een bloedstollende schreeuw. Ben legde de hoorn neer en keek naar de klok in alle angst. Het was klokslag 03:00 in de nacht. Ben was in paniek en ging snel de trap weer op terug gaan slapen.

In de ochtend vertelde Ben's moeder dat ze slecht nieuws had. Ze vertelde dat haar moeder Ben's grootmoeder in het ziekenhuis overleden was na een hartaanval. Ben had een zeer goede band met zijn grootmoeder en was er kapot met haar overlijden. Ben vroeg aan zijn moeder wanneer de grootmoeder stierf. De moeder antwoordde 'Deze nacht om precies 3 uur'

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!