Black Eyed Children

1.7K 177 137

Over heel de wereld zijn er meldingen geweest van kinderen met zwarte ogen. Er zijn honderde verhalen over dit onderwerp maar ik ga jullie het engste verhaal vertellen over Black Eyed Children.

In 2009 kwam een Britse vrouw die alleen maar bekend staat als Mary terug naar huis na een personeelsfeest. De vrouw besloot om een binnenweg te nemen omdat het al laat was en ze snel thuis wilde zijn. Ze reed langs een oude veldweg in het midden van de nacht zonder enige verlichting in de buurt. Na een kwartier rijden langs de veldweg zag Mary twee jonge kinderen alleen in het midden van de weg wandelen. Mary stopte en stapte uit, ze zag een klein meisje met een jongen hand in hand verder lopen. Mary liep naar de kinderen en vroeg waar hun ouders waren. De kinderen zeiden dat hun ouders hen achter gelaten hadden en dat ze een lift nodig hadden. Toen zag Mary dat de ogen van de kinderen volledig zwart waren.

Mary zei geschrokken dat de kinderen wel met haar mochten meerijden. De kinderen stapten achteraan in en Mary reed verder. Mary wou de kinderen naar het politiebureau brengen. Het was stil in de auto en Mary brak na 5 minuten de stilte. Ze vroeg aan de kinderen wat er gebeurd was. Toen Mary geen antwoord kreeg keek ze naar achter en zag ze iets zeer schokkend.

De kinderen met zwarte ogen zaten niet meer in de auto....

Het was onmogelijk om uit de rijdende auto te springen zonder dat Mary iets gemerkt had.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!