Kort verhaal van anoniem....

1.1K 122 29

Dit verhaal is een zeer kort maar krachtig verhaal van één van mijn trouwe fans. Ze was 17 toen dit gebeurde. Ze wou anoniem blijven dus ik zal haar haar Lis noemen in dit verhaal. Dat is niet haar echte naam. Veel leesplezier

Lis lag aan het slapen op haar kamer toen ze ineens wakker werd door één of ander geluid. Ze dacht dat het maar in haar droom was dus besloot ze nadat ze een paar minuten niks hzd gehoord om terug te gaan slapen.

Het volgende wat ze herrinerde was een man gekleed in zwart die haar uit haar bed probeert te halen en met zijn hand voor haar mond zodat ze niet kon beginnen gillen. Ze begon zichzelf los te trekken en begon uiteindelijk te gillen toen ze door had wat er aan het gebeuren was.

Haar vader werd wakker en overmeesterde de man en hield hem vast op de grond terwijl haar stiefmoeder de politie belde en zich over Lies ontfermde. De buurman die een politieagent was kwam vijf minuten later binnen en bond de man zijn handen vast met zwarte plastice stripbandjes.

De man werd opgepakt en de politie stuurde iemand van de kinderbescherming ofzoiets zodat Lies haar verhaal kon vertellen.

De man werd heel de nacht ondervraagd en het bleek dat de man er van verdacht werd te werken voor een groep die zich bezig hield met jongerenprostitutie.

De man heeft nooit bekend waarom hij haar wou meenemen maar voor de onderzoekers was het duidelijk dat de intensies van de man niet goed waren.

Lis heeft nog steeds schrik over wat er zou kunnen gebeurd zijn als ze zich niet kon lostrekken....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :) btw zet iets leuks in de comments voor het meisje.

Zet iets van dat ze niet bang meer moet zijn ofzo ze zal waarschijnlijk niet reageren omdat ze anoniem wou blijven maar gewoon dat ze weet dat jullie haar steunen :D

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!