Het Duivelse Vakantiehuis

980 126 11

Dit verhaal vertelt de gebeurtenis die Jens meegemaakt had toen hij met zijn vrienden samen naar een vakantiehuis ging. Jens vond het goed dat ik zijn naam gebruikte voor dit verhaal zolang zijn accountnaam niet vermeld zou worden.

Jens en zijn vrienden reden een paar jaar geleden naar het vakantiehuis van een achteroom in het Zuiden van Frankrijk. Ze kwamen uiteindelijk rond 2 uur s'nachts aan.

Jens zag het huis en kwam al snel tot de conclusie dat de lichten in het vakantiehuis aan waren. Ze wisten al snel dat er iets niet juist was, de achteroom van Jens sloot immers altijd de elektriciteit helemaal af voordat hij terug naar Nederland ging.

Jens en zijn vrienden stapten uit de auto en openden de voordeur en ze zagen iets afschuwelijk....

In het midden van de woonkamer lag een soort van demonische cirkel....

In het midden van de woonkamer lag een soort van demonische cirkel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De demonische cirkel leek op de cirkel hierboven op de foto. De woonkamer stond vol met opgebrande kaarsen en de cirkel op de vloer was gevormd met zout. In het midden van de demonische cirkel stond een kom vol met een rode vloeistof vermoedelijk bloed. Jens belde onmiddellijk de lokale politie.

De politie onderzocht het vakantiehuis en ze kwamen tot de conclusie dat het waarschijnlijk ging om de daden van een paar grappenmakers. Ze sloten ook niet uit dat het de daden konden zijn van een Satanische gemeenschap.

De rode vloeistof werd onderzocht en het bleek weldegelijk om echt bloed te gaan....

Het bloed in de kom was afkomstig van een varken en de achterdeur was geforceerd, hierdoor konden de onderzoekers afleiden dat de indringers langs die deur zijn binnengekomen.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Zet iets leuks in de comments om Jens wat goede moed te geven

Als ik vandaag 23 stemmen krijg op dit hoofdstuk dan komt er morgen een nieuw deel :D

Ik wil iedereen er nog eens aan doen herrineringen dat ik nog steeds op zoek ben naar jullie echtgebeurde paranormale gebeurtenissen. Stuur mij een privébericht als je zo een gebeurtenis hebt :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!