The Black Entity

1.1K 122 15

Dit verhaal komt van één van mijn favoriete en meest toegewijde fans die ik heb. Ze vertelde me over de gebeurtenis die haar broer voor haar geboorte meegemaakt had.

KiyaLovesTHG

Het verhaal begint toen haar broer bij haar oma ging slapen. In het midden van de nacht werd hij wakker en hij besloot beneden in de keuken iets te drinken gaan halen.

Toen hij beneden was kwam hij bij een gordijn dat hij moest openen om naar de andere kamer te gaan. Hij opende het gordijn en wandelde naar de keuken.

Hij schonk zichzelf een glas water in en dronk het glas leeg. Daarna besloot hij om maar terug naar boven te gaan. Hij zag opeens dat de gordijnen gesloten waren terwijl hij ze net had geopend.

Daarna begon hij geluiden te horen vanuit de richting van de badkamer boven. Het geluid was alsof iemand op het raam aan het kloppen was maar dat zou onmogelijk zijn omdat het raam zo hoog was dat niemand er aan kon.

Hij kwam in de badkamer en kwam tot de gruwelijke conclusie dat het raam open stond. Hij keek naar buiten  en wat hij zag was angstaanjagend....

Hij zag een geheimzinnig zwart figuur. Onmiddelijk nadat hij het zag verdween de zwarte entiteit  voor zijn ogen in de duisternis....

Daarna rende hij gillend naar zijn moeder omdat hij zo geschrokken was van de angstaanjagende verschijning die hij had gezien.

Zoals altijd bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD en vergeet niet om een kijkje te nemen op het profiel van KiyaLovesTHG. Ze is een trouwe fan en ik ben blij dat ze mijn verhalen leest :D

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!