Geest in het gebouw deel 2

3.8K 260 26

Ineens stonden alle deuren van de gang open. Jim en zijn partner renden terug naar de lift. Ze wisten niet wat er aan de hand was, maar ze wisten dat er iets of iemand de deuren hadden geopend achter hun rug.

Ze namen de lift terug naar de gelijkvloers van het gebouw. Toen ze in de lift zaten, begonnen ze opeens geschreeuw en gebonk te horen. De lift ging open en de agenten renden door de lobby van het gebouw zo hard als ze konden.

Toen ze eenmaal buiten waren, wilden ze de conciërge vertellen wat er aan gebeurd was op de 4e verdieping, maar de conciërge was nergens meer te bekennen. Tom probeerde contact te maken met de dispatch om hen te vertellen over de dingen die ze net hadden meegemaakt.

De vrouw van de dispatch zei dat ze een back-up ging sturen en dat de conciërge er bijna was. Tom zei dat de conciërge er al was. De vrouw van de dispatch zei dat het onmogelijk was omdat ze nog maar net contact hadden gemaakt met de conciërge van de dokterspraktijk.

De echte conciërge kwam een paar minuten later aan. Jim vroeg aan de conciërge wie de man was die zichzelf voordeed als de conciërge van het gebouw en gaf een beschrijving van de man. De conciërge zei dat het zeker ging over een dokter die een kantoor had in het gebouw. De conciërge zei daarna iets angstaanjagende.....

De conciërge zei dat de dokter een maar maanden geleden zelfmoord had gepleegd in één van de kantoren op de vierde verdieping....

De conciërge vertelde ook dat het het kantoor was aan het einde van de gang dat de agenten hadden onderzocht.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!