Haunted Apartment Deel 3

661 78 18

Er was niemand. Toen Kim's vader de gang doorzocht was er wederom niemand te bekennen. Daarna werd de politie gebeld voor een mogelijke inbraak. Even later kwamen er twee agenten in burger.

Ze onderzochten het hele gebouw en ze vonden niets of niemand. Daarna ondervroegen ze Kim's ouders en zeiden ze dat ze het verder gingen onderzoeken.

Er kwam uiteindelijk niets van de zaak en een week later vond er een incident plaats in het appartement toen Kim alleen was.

Toen ze op een nammidag thuis kwam van school, kwam Kim tot de conclusie dat alle deuren in het appartement open stonden behalve de voordeur die nog op slot was....

Kim was zo in paniek en bang dat ze naar buiten was gerend en gewacht had tot haar moeder thuis kwam. Kim verklaart dat ze een regelrechte angstaanval kreeg toen ze alle deuren in het appartement zag open staan.

De mentale gezondheid van Kim ging heel erg achteruit. Iedere keer wanneer er geluiden te horen waren in de trappenhal, begon Kim in paniek te raken. Ze begon bijna iedere nacht te huilen en haar ouders moesten haar bijna elke nacht gerust stellen. Kim verklaarde dat ze doodsbang was dat er wederom een incident zou gebeuren zoals het incident met het geklop op de deur.

Foto's in het appartement begonnen mysterieus te verdwijnen waaronder een foto van Kim's grootouders en een foto van een hond die een paar jaar eerder overleden was.

De elektriciteit in het gebouw viel constant uit. Dit was zeer eigenaardig omdat de zekeringen uit zichzelf terug aan sprongen. Als gediplomeerde elektricien kan ik garanderen dat zekeringen nooit zonder rede af kunnen springen. Het is ook onmogelijk dat zekeringen uit zichzelf terug aan springen. Dus er moest iemand de zekeringen manueel aan en uit hebben gezet.

Kim's ouders hadden er genoeg van en kwamen tot het besluit dat ze het appartement gingen verkopen. Het duurde niet lang totdat het appartement verkocht werd en Kim's familie verhuisde.

Sindsdien zijn de paranormale activiteiten gestopt en Kim is nu terug gelukkig.

Nadat ze verhuisd waren, zeiden Kim's ouders aan haar dat de politie de camerabeelden van de overkant van de straat van het oude appartementsgebouw. De politie hadden de beelden onderzocht en zagen dat niemand binnen of buiten was gekomen in het gebouw op de dag van het paranormale geklop in de nacht.

 De politie hadden de beelden onderzocht en zagen dat niemand binnen of buiten was gekomen in het gebouw op de dag van het paranormale geklop in de nacht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sindsdien gelooft Kim dat zij en haar familie het slachtoffer waren van paranormale activiteiten....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :)

Dit was het laatste deel van het verhaal :)
Zet iets leuks in de comments om Kim wat goede moed te geven want ze leest de comments en ik lees ze ook :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!