Nieuw Boek (Vervolg)

731 65 34

Het is eindelijk zo ver, dit boek is klaar. In de loop van iets langer dan 1 jaar is het me gelukt om bijna 200 echte horrorverhalen met jullie te delen.

Dit boek heeft nu meer dan 190 000 views en meer dan 19600 stemmen en dat komt allemaal door jullie. Jullie hebben me gesteund door dik en dun en daar ben ik jullie dankbaar voor. Dit is het meest gelezen boek in het Nederlandstalige horrorgenre dat geen fanfictie is. Door het succes van dit boek en de vele lezers, besloot ik om een tweede boek te publiceren met meer echte horrorverhalen.

Dus jullie kunnen stoppen met dreigberichten te sturen. Het tweede deel is er dus please stop..... xP

Ik ben zo trots op het feit dat het tientalle mensen heeft geïnspireerd om zelf boeken als deze te maken. Sommige van die boeken zijn gewoonweg slechte kopieën van dit boek, maar er zijn er ook bij die orgineel en wel oke zijn.

Ik ga ook terug beginnen met lezersverhalen in het nieuwe boek, maar ze moeten dan wel redelijk goed zijn.

Ik ga ook terug beginnen met lezersverhalen in het nieuwe boek, maar ze moeten dan wel redelijk goed zijn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dus om dit af te ronden wil ik nog zeggen van 'Bedankt aan iedereen die een fan is van dit boek. Ik apprecieer het enorm en ik hoop dat jullie ook fans gaan zijn van het tweede boek'.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen.

Het tweede boek bevat al 5 hoofdstukken en er is een 6e op komst als het boek in totaal 100 stemmen heeft.

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!