De Geest Op Zolder

3.1K 208 42

Dit verhaal gaat over de meest angstaanjagende gebeurtenis die een Amerikaanse politieagent had meegemaakt in heel zijn carrière.

In de jaren 60 kreeg de agent een oproep binnen via de radio in zijn politiewagen. De oproep ging over een vrouw die beweerde dat er geesten op haar zolder waren. De agent vond dit nogal vreemd, maar dit soort oproepen kregen ze bij de politie wel vaker binnen.

De agent komt aan bij het huis van de oude vrouw en de vrouw vertelt hem dat ze al de hele week rare geluiden hoort vanuit de kelder en de zolder. De agent onderzoekt de kelder, maar merkt niks wreemd of merkwaardig op. De agent hoort de rare geluiden waar de vrouw het over had niet.

Daarna toont de oude vrouw de weg naar de zolder. De agent pakt zijn zaklamp en begint de zolderkamer te onderzoekt. Wederom merkt de agent niks ongewoons op. Hij zegt aan de vrouw dat er niet mis is, maar hij zegt ook dat ze altijd mag bellen naar het politiebureau als ze de geluiden opnieuw hoort.

Een week later tijdens de nachtshift krijgt de agent een oproep binnen over dezelfde vrouw. Eenmaal aangekomen checkt de agent de kelder maar vindt wederom helemaal niets abnormaal. Hij verwacht dat hij op de zolder niets zal vinden, maar toch besluit hij de zolder te checken.

De agent en de vrouw gaan naar de zolder, maar deze keer begon de agent ook vreemde geluiden te horen. Hij schijnt met het licht van zijn zaklamp rond in de kamer. De agent ziet opeens iets in de hoek van de kamer zitten.....

Hij ziet een oudere man met lang vuil haar in de hoek zitten. Hij had kapotte oude kleren aan en had een sinistere glimlach op zijn gezicht...

De man bleek een mentaal zieke dakloze te zijn die tijdens koude nachten door het raam naar binnen klom.

Volgens de agent had de man een strafblad waarop feiten zoals: illegaal wapenbezit, diefstal en geweldplegingen op stonden. Het gevaarlijke aan de man was dat hij soms onverwacht agressief kon reageren door zijn mentale aandoening.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!