The Haunted Room Deel 1

695 79 21

Dit is een lezersverhaal van iemand die al bijna een jaar lang een trouwe lezer is van mijn boeken. Ze had nooit het lef om dit verhaal te sturen, tot nu dan....

Ze wou wel anoniem blijven, dus ik ga haar Elke noemen.

Ongeveer 5 jaar geleden kochten Elke's ouders een huis met 3 slaapkamers. Ze kochten het huis van een vrouw die het huis op haar beurt had geërfd van haar overleden moeder.

De oude moeder stierf in haar favoriete stoel aan de gevolgen van leverfalen. Haar lichaam werd pas 2 weken later gevonden op een hete zomerdag. De geur was volgens de buren onverdraaglijk.

Een paar jaar later werd het huis verkocht aan de ouders van Elke. Jammer genoeg zou dit het begin worden van een gruwelijke tragedie.

Elke's zus had last van een zware depressie, dit kwam door de pesterijen die ze moest verdragen op haar school. Ongeveer 3 maand na de verhuis, pleegde Elke's zus zelfmoord in haar slaapkamer.

Ze had haar polsen open gesneden met een breekmes en was uiteindelijk doodgebloed voordat ze gevonden werd.....

Elke ging jarenlang in therapie voor het verlies van haar zus te verwerken. De kamer van haar zus werd omgevormd tot een bergplaats en daarna begonnen er vreemde dingen te gebeuren....

De kamer waar Elke's zusje zelfmoord in pleegde, was dezelfde kamer waar de oude vrouw in stierf....

Wordt vervolgd....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen.

Ik wil iedereen van jullie nog bedanken voor de steun de laatste tijd. Ik voel me nog niet honderd procent positief maar jullie comments hebben me al wat verder geholpen en daarvoor ben ik jullie dankbaar :)

Ik heb gezien dat er hoop mensen dachten dat ik voor altijd ging stoppen ookal was het duidelijk dat het maar voor een week of twee was. Ik had bij sommige reacties het gevoel dat sommige mensen wilde beweren dat ik egoïstisch ben omdat ze dachten dat ik voor altijd ging stoppen.

Dat is gewoon onjuist, ik schrijf deze verhalen voor jullie mijn lezers en niet voor mezelf dus het kwetste me soms wel wat, maar ik begrijp het gezien de omstandigheden.

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!