The Paranormal Footprints

820 92 20

Dit is een zeer eigenaardige zaak van paranormale activiteit in een restaurany. Het begon allemaal in 2012 toen Chris en Max een historisch pand kochten. Ze kwamen al snel tot de conclusie dat er meer aan het historische pand was dan dat ze op het eerste zicht dachten.

Het eerste teken van vreemde activiteiten begon in 2012. Chris was tot 2 uur s'nachts de vloer van zijn zaak aan het dwijlen. Hij was de enige in het gebouw, de rest waren al allemaal vertrokken. Chris vertrok uiteindelijk en sloot het gebouw af.

De volgende ochtend was Chris ook de eerste in het gebouw. Hij merkte op dat er kleine voetafdrukken op de vloer stonden. Dit was zeer eigenaardig omdat hij de plek de vorige dag al had gedweild.

Hij dacht er niet echt over na. Maar hij begon er na een paar minuten pas over na te denken en hij kwam tot zich door dat niemand anders s'nachts in het gebouw kon zijn geweest.

Uiteindelijk ging hij terug naar de plaats van de voetafdrukken en hij kwam tot de verontrustende conclusie dat de voetafdrukken dat het voetafdrukken van kinderen waren.....

Uiteindelijk ging hij terug naar de plaats van de voetafdrukken en hij kwam tot de verontrustende conclusie dat de voetafdrukken dat het voetafdrukken van kinderen waren

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Paranormale activiteiten begonnen te gebeuren in het gebouw. Chris beweerde dat hij veel vreemde geluiden kon horen in het gebouw. Het personeel zag ook verschillende schaduwfiguren.

In 2014 tijdens een renovatie werd er een muur uitgebroken. Achter de houten muur stond er een voetafdruk op het hout van de planken. Ze vergeleken de voetafdrukken met de voetafdrukken van 2 jaar eerder. Ze kwamen tot de sinistere conclusie dat het precies dezelfde afdrukken waren.

Het meest angstaanjagende aan die kindervoetadrukken was dat het gewonden was achter een muur die meer dan 120 jaar oud was.....

Het meest angstaanjagende aan die kindervoetadrukken was dat het gewonden was achter een muur die meer dan 120 jaar oud was

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :-)

Ik heb de laatste tijd jammer genoeg nogal wat problemen met het aantal volgers dat ik heb. Eergisteren had ik 447 volgers en gisteren had ik er maar 445 en vanochtend had ik er 447 en nu heb ik er terug 445. Ik word daar niet echt gelukkig van omdat ik mijn verhalen wil delen met zoveel mogelijk mensen.

Daarom publiceer ik pas een nieuw hoofdstuk in dit boek als ik 450 volgers heb.

En wees gerust ik heb al heel wat ideeën gevonden vanochtend voor nieuwe horrorverhalen. Hebben jullie ooit van Ted Bundy gehoord?

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!