Getik....

1K 130 45

Dit verhaal zal een beetje anders zijn dan normaal en ook iets korter. Dit verhaal is mij gisteren overkomen.

Ik was gisteren aan mijn bureau boven aan het werken en ik was ook alleen thuis omdat mijn vader en stiefmoeder op hun werk waren. In mijn bureauruimte staat een computer met een redelijk groot scherm.

Ik begon opeens getik te horen. Ik vond het zeer raar dat ik getik hoorde,  ik had mijn computer namelijk nog geen maand geleden gekocht heb.

Het getik bleef verder gaan en mijn werk zat er op, dus ik besloot om de computer af te zetten en beneden televisie te gaan kijken. Ik stond op, maar op het moment dat ik recht stond, kreeg ik opeens rillingen over mijn hele lichaam toen ik besefte dat mijn computer helemaal af stond..... en het getik bleef verder gaan.

Ik focuste mij op het geluid en het kwam van de kamer naast mijn bureauruimte.

De deur was dicht en niemand anders was thuis en het getik bleef maar doorgaan.....

Ik was zeker dat het geen gedrup was van de kraan ofzo. Ik wist gewoon dat er iets levend in mijn badkamer stond. Ik had schrik en was niet van plan om ongewapend de badkamer in te gaan.

Ik ging er van uit dat er een inbreker was omdat er in de buurt al meerdere inbraken waren geweest overdag. Ik pakte de sleutel van de badkamer en deed het vast zo snel als ik kon, zodat er niemand naar buiten kon.

Toen ik de deur open deed, begon er gebonk te klinken.....maar het was geen gebonk op de badkamer deur......het was toen onduidelijk wat het was.

Ik ging de trap af naar mijn kamer en pakte de knuppel achter de deur. Die knuppel lag daar voor de veiligheid, voor situaties als deze. Ik pakte ook een zakmes voor het geval dat. Ik hoorde het gebonk terug toen ik de trap op ging. Het werd luider en luider, tot het opeens abrupt stopte en terug overging in getik. Opeens hoorde ik iets vallen vanuit de badkamer. Hierdoor kreeg ik koude rillingen over heel mijn lichaam. Ik stond vlak voor de deur en deed met de sleutel de deur los.

Ik wachtte 5 lange seconden en met de knuppel in mijn rechterhand en met het zakmes in mijn linkerhand, daarna deed ik de deur brutaal open en....

Ik zag het raam open staan en voor de spiegel stond een grote zwarte vogel....

Het getik dat ik heel de tijd hoorde was het geluid van een raaf die met zijn bek tegen de spiegel tikte

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het getik dat ik heel de tijd hoorde was het geluid van een raaf die met zijn bek tegen de spiegel tikte. Ik keek op de grond en ik zag een hele hoop spullen liggen die de raaf op de grond had gesmeten. Daarna jaagde ik de raaf naar buiten en deed het venster dicht.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD ik probeerde in dit verhaal spanning te creëren en het uiteindelijk te laten eindigen op iets niet eng XD btw het volgende verhaal krijgt een beter einde XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!