0888-888-888

2.4K 176 57

Dit verhaal gaat over het vervloekte vervloekt telefoonnummer 0888-888-888. Het lijkt een normaal telefoon nummer met veel achten, maar vergis je niet want er is iets sinister aan dit telefoonnummer. Alle eigenaren van dit nummer zijn in de loop van 10 jaar namelijk overleden.

De eerste eigenaar van het nummer was Vladimir Grashnov een CEO van een Bulgaarse telefoonmaatschappij. Jamer genoeg stierf Vladimir op 49-jarige leeftijd aan kanker.

Volgens geruchten was de kanker van de man veroorzaakt door een concurrent door middel van radioactieve straling, maar dat valt niet te bevestigen.

De nummer werd daarna doorgegeven aan Konstantin Dimitrov een Bulgaarse maffiabaas. Konstantin werd doodgeschoten in 2003 door een sluipmoordenaar in Nederland. Hij had zijn gsm bij toen hij doodgeschoten werd.

Opnieuw werd het nummer aan iemand anders toegewezen.

Konstantin Dishliev was naar het schijnt een oneerlijke zakenman. Hij werd recht voor een Aziatisch restaurant neergeschoten in de hoofdstad van Bulgarije.

Volgens de politie van Bulgarije was de man betrokken bij een drugszaak.

Het nummer werd geblokkeerd en iedereen die naar het nummer belt word doorverbonden met een spraakoproep dat het nummer niet meer in gebruik is....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Was dit toeval of is 0888-888-888 een echt vervloekt telefoonnummer? Wat denken jullie?

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!