De Geest van Abraham Lincoln

1.4K 147 26

Op de nacht van 13 April 1865 had Abraham Lincoln een vreemde droom.

In die droom van de Amerikaanse president zag hij een soldaat over een doodskist liggen, toen hij aan de soldaat vroeg wie er gestorven was antwoordde de soldaat 'de president'. Toen werd hij wakker en vertelde de volgende ochtend de droom aan zijn vrouw.

Op 14 april 1865 werd Abraham Lincoln door zijn achterhoofd neergeschoten door John Wilkes Booth

De president stierf zoals hijzelf voorspeld had.....

Update:

Dit was jammer genoeg niet het einde van de paranormale activiteiten rondom Abraham Lincoln. In 1945 verklaarde Eleanor Roosevelt (vrouw van Franklin Roosevelt) dat ze een vreemde entiteit voelde rondom haar. Ze verklaarde ook dat ze zich bekeken voelde. Ze zei ook dat hun hond uit het niets begon te blaffen. Eleanor Roosevelt heeft de geest van Lincoln nooit gezien, maar ze was er van overtuigd dat het de geest van Abraham Lincoln was.

Winston Churchill beweerde de geest van Lincoln te zien toen hij uit bad kwam. Hij beweerde dat Lincoln voor de kachel stond. Churchill sprak tegen hem en de geest van Lincoln verdween. Churchill was niet de enige die de geest van Lincoln zag.

President Truman beweerde dat de geest van Lincoln op de deur van zijn kantoor klopte. Toen hij ging kijken wie het was, was er niemand te bekennen.

In 1942 ging Wilhemina (koningin van Nederland) op staatsbezoek en rond middernacht begon ze geklop te horen op de deur van haar slaapkamer. Ze opende de deur en ze zag de geest van Abraham Lincoln vlak voor haar neus staan. Daarna viel ze flauw en toen ze terug wakker werd, was de geest al weg.

Allerlei mensen beweren de geest van Lincoln gezien te hebben. Zelfs de dochter van Ronald Reagan en haar man, beweerden de geest van Lincoln te hebben gezien.

Hoe vreemd het ook klinkt, Lincoln's geest is niet de enige entiteit die door de gangen van het Witte Huis dwaalt. Er zijn honderde verhalen van paranormale activiteiten in het Witte Huis. Geesten van overlede presidenten worden vaak gezien in het Witte Huis door personeel of door presidenten zelf...

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen.

Misschien schrijf ik hier nog wel ooit een deel over. Ik mag hopen dat niemand het ongeluk heeft om de geest van Hillary Clinton tegen het lijf te lopen, dat zou pas echt een horrorverhaal zijn

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!