Het vervloekte graf van Carl Pruitt deel 2

1.2K 118 40

Voor ik aan dit verhaal begin wil ik jullie zeggen dat dit deel 2 is van het verhaal. Als je deel 1 nog niet hebt gelezen adviseer ik je om dat te lezen voordat je begint aan dit hoofdstuk.

Het volgende slachtoffer was een landbouwer die met zijn rijtuig langs het kerkhof reed. Door een of andere domme rede besloot de boer met zijn pistool naar de grafzerk van Carl Pruitt te schieten.

Door het geluid van het pistool werden de paarden bang en begonnen ze sneller te gaan lopen, de familie van de boer sprong uit het rijtuig maar de boer zelf bleef zitten. Uiteindelijk werd hij van het rijtuig gegooid. De leiband van de paarden wrong zich om zijn nek en hierdoor werd hij zoals de slachtoffers voor hem gestikt. Zijn dode lichaam werd honderden meters met het rijtuig meegesleurd.

Na dat tragische incident waren twee politieagenten er van overtuigd dat er geen vloek bestond. De agenten trokken foto's in de buurt van Carl Pruitt's graf. Toen ze weg reden werden ze achtervolgd door een fel wit licht, ze probeerden van het licht te ontspannen door veel sneller te rijden. Hierdoor slipten ze van de weg af en kwamen terecht in een zwaar verkeersongeval. De agent in de passagiersstoel werd uit de wagen gekatapulteerd en overleefde de crash. Zijn partner had veel minder geluk en werd uiteindelijk gestikt en stierf ter plekke.

Mensen vermeden het kerkhof omdat ze schrik hadden dat ze zouden sterven door de vloek. Maar in 1940 besloos een man dat het genoeg was en ging met een sloophamer naar het kerkhof en sloeg de grafzerk van Carl Pruitt aan stukken. De mensen buiten het kerkhof konden zelfs het geluid van de sloophamer horen. Maar opeens werd het geluid van de sloophamer vervangen door een bloedstollende schreeuw.

De mensen van het dorp gingen op onderzoek uit en vonden het lijk van de man aan de ingang van het kerkhof.

De man was schreeuwend weggerend naar de ingang en door een of andere rede werd hij gestikt door de ketting die aan de poort van het kerkhof hing....

Na dit incident werd het kerkhof vernietigd en alle graven werden verplaatst naar andere kerkhoven inclusief het graf van Carl Pruitt...

Het klinkt misschien onwaarschijnlijk maar dit is een echt verhaal. Zou het echt gaan om een vloek of zou er een seriemoordenaar aan het werk zijn geweest. Tot de dag van vandaag blijft het een raadsel en het is niet bekend waar het geaf van Carl Pruitt naartoe werd verplaatst. We zullen het wellicht nooit te weten komen.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!