Het Vervloekte Graf

765 107 8

Dit is een zeer oud verhaal over de gebeurtenissen die plaats rondom een graf in Barbados.

Het begon allemaal in 1808 toen Ann Maria Chase stierf. Haar doodskist werd in een grafkelder gelegd naast de doodskist van een vrouw die een jaar eerder was overleden.

 Haar doodskist werd in een grafkelder gelegd naast de doodskist van een vrouw die een jaar eerder was overleden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het graf werd afgesloten met een zware marmere steen. Ongeveer 4 jaar later in 1812 stierf een ander lid van de Chase familie genaamd ' Dorcas Chase'. Haar kist werd ook in de grafkelder gelegd. Een paar maand later pleegde haar vader 'Thomas Chase' zelfmoord door het verdriet van zijn dochter.

Toen ze de grafkelder opende om de kist van Thomas er bij te leggen, kwamen ze tot de conclusie dat de kist van Ann Maria verplaatst was. De kisten waren beschadigd door brute kracht alsof ze door de ruimte waren gegooid. Ze dachten dat het het werk was van grafdelvers.

Ze plaatsten de kisten terug op hun plaats met de kist van Thomas Chase er bij. Daarna sloten ze de grafkelder met de zware marmere steen.

Later stierf een ander lid van de Chase familie, de 11 jarige Charles Chase. Wederom werd de grafkelder geopend en opnieuw waren de kisten niet op de orginele plaatsen. De loodzware kisten lagen verspreid door de grafkelder. Het leek wel alsof iets of iemand ze door de ruimte had gegooid maar dat was onmogelijk omdat de steen op de grafkelder niet was verplaatst.

 Het leek wel alsof iets of iemand ze door de ruimte had gegooid maar dat was onmogelijk omdat de steen op de grafkelder niet was verplaatst

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Mensen begonnen geschreeuw en stemmen te horen vanuit de afgesloten grafkelder. De grafkelder werd grondig onderzocht en er waren geen sporen waaruit bleek dat iemand in de grafkelder kon geweest zijn.

De paranormale activiteiten rondom de grafkelder bleven door gaan totdat er opnieuw een lid van de Chase familie stierf. De grafkelder werd geopend en wederom waren de kisten in het rond gegooid zonder dat er iemand in de grafkelder kon geweest zijn.

Dit was de druppel voor de Chase familie en de kisten werden uit de grafkelder gehaald. Elke kist werd verplaatst naar verschillende kerkhoven. Sinds die dag is de grafkelder leeg en het blijft een mysterie wat de oorzaak was van de paranormale activiteiten in de grafkelder.

Jammer genoeg blijven mensen stemmen horen en paranormale activiteiten blijven plaats vinden in en rondom de verlaten grafkelder....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Als dit deel vandaag nog 20 stemmen krijgt dan publiceer ik vandaag nog een hoofdstuk over een horrorverhaal rondom Valentijnsdag :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!