Haunted Book

603 63 6

Jerry kreeg op zijn 32e verjaardag een zeer oud boek van zijn ouders. Volgens zijn ouders was het boek al generaties lang in de familie. Er zat een zeer sinistere betekenis achter het oude boek.

Volgens zijn ouders, begon één van Jerry's voorouders met het schrijven in een boek. Het was de bedoeling dat iedereen die het boek erfde, een hoofdstuk zou schrijven over zijn of haar leven. In 1936 erfde een man het boek van zijn ouders, maar in 1945 werd het boek gegeven aan zijn zus. De man had in 1944 namelijk zelfmoord gepleegd met zijn hele gezin tijdens de tweede wereldoorlog. Volgens een familielegende, zou de man het boek vaast hem hebben gehad toen hij zichzelf door het hoofd schoot.

De zus van de man, gaf het boek daarna door aan haar kinderen, maar ze begon op te merken dat er vreemde dingen gebeurde rondom het boek. Radio's begonnen storing te geven als het boek in de buurt was. Het boek verdween voor zo'n 3 maand lang en verscheen op een willekeurige dag voor de voordeur. Jerry's grootmoeder stierf uiteindelijk en ze gaf het boek door aan haar enige dochter.

Jerry's ouders begonnen vreemde dingen te horen vanuit de kamer waar het boek lag. Ze zagen ook vreemde lichten doorheen hun huis een week nadat ze het boek hadden geërfd. Ze stopten het boek daarna in een vitrinekast en de vreemde activiteiten stopten abrupt alsof er nooit iets vreemd was gebeurd.

De broer van Jerry genaamd Eric, pakte het boek uit de vitrine toen hij klein was. Een week later stierf hij aan de gevolgen van een zware longontsteking. Jerry is er van overtuigd dat dit geen toeval was, maar dat het boek er iets mee te maken had.

In 2006 kreeg Jerry het boek op zijn 32e verjaardag toen zijn moeder op sterven lag. Zijn moeder overleefde het wel, maar Jerry mocht het boek houden.

Jammer genoeg was dit nog maar het prille begin van het vreemde verhaal van Jerry. Een paar dagen nadat Jerry het boek kreeg, begonnen er paranormale activiteiten plaats te vinden in zijn huis....

Wordt vervolgd....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Ik heb besloten om een tweede boek te publiceren van 'Echte Horrorverhalen' maar ik zal het veel rustiger aan doen. Ik wil iedereen bedanken voor de vele support enzo van de voorbije dagen. Ik apprecieer dat enorm :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!