Voetafdruk van de Duivel

2.9K 230 48

Deze mysterieuze gebeurtenissen speelden zich af tijdens de winter van 1855 in een klein dorpje in Engeland genaamd Devon.

Het was een koude winterdag en er lag een dik laagje sneeuw over heel het dorpje. Tijdens de nacht van 8 februari begonnen de bewoners van devon, vreemde geluiden te horen in de donkere nacht.

De dorpelingen hoorden angstaanjagend geschreeuw en  gehuil. Een man ging naar buiten die nacht en zag een pad vreemde voetafdrukken in de sneeuw. Hij besloot terug naar binnen te gaan en de vreemde geluiden te negeren.

De volgende dag waren over het hele dorp vreemde voetafdrukken te zien in de sneeuw. Niemand kon verklaren van wie of wat de afdrukken afkomstig waren. Het was zeer duidelijk dat ze niet werden gemaakt door een dier. Het leek wel alsof iemand tijdens die ijskoude nacht door het dorp gewandeld was, maar de voetafdrukken waren niet menselijk.

De afdrukken in de sneeuw waren over heel het dorp te vinden, zelfs op daken waren er voetafdrukken te zien. De voetafdrukken stopten bij een hoge muur en gingen verder aan de andere kant alsof er nooit een muur gestaan had. Het leek wel alsof iemand door de muur was gewandeld.

De voetafdrukken gingen kilometers door het dorp en het bos. Uiteindelijk stopten de voetafdrukken bij een rivier. Wederom ging het spoor van voetafdrukken verder aan de andere kant van de rivier. Een kilometer verder stopten het spoor van de afdrukken in de sneeuw.

Er was geen teken van wie of wat die de voetafdrukken gemaakt had. Maar het was onmogelijk dat de afdrukken op die plek stopten zonder dat er een spoor achter bleef.

De volgende dag gebeurde het allemaal opnieuw. Wederom waren er s'nachts vreemde angstaanjagende geluiden te horen en wederom waren er die mysterieuze afdrukken, maar deze keer waren ze vers...

Volgens de plaatselijke bevolking kwamen de afdrukken van de duivel, maar zelfs als je dat niet gelooft blijft het een onverklaarbaar mysterie......

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen.

Ik besteed redelijk wat tijd in het schrijven van deze verhalen, dus ik zou het enorm appreciëren als jullie zouden stemmen als jullie het leuk vinden :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!