The Real Texas Chainsaw Massacre

721 75 40

Ed Gein is één van de bekendste moordenaars ter wereld. Zijn verhaal was de inspiratie voor vele horrorfilms zoals Psycho en The Texas Chainsaw Massacre.

Ed Gein werd geboren op 27 augustus 1906 in Wisconsin. Zijn vader was een alcoholist die nogal agressief uit de hoek kon komen. Hij stierf uiteindelijk in 1940 en hierdoor werd Ed opgevoed door zijn moeder.

Zijn moeder mishandelde hem en verbood hem om met leeftijdsgenoten om te gaan. Hij begon hierdoor sociale problemen te ontwikkelen waardoor hij zeer afhankelijk werd van zijn moeder.  Zijn moeder stierf uiteindelijk in 1945 en Ed bleef alleen achter.

Na haar begrafenis was Ed zeer ongelukkig en had hij er alles voor over om zijn moeder terug te halen uit de dood. Hij werd gek van verdriet en hierdoor timmerde hij alle ramen van zijn huis dicht.

Hij werd zelfs zo gek dat hij lijken begon op te graven. Gedurende 10 jaar lang stal hij lijken vanop het kerkhof. Hij stal op zen minst 40 lichamen vanuit 3 verschillende begraafplaatsen.

Van de botten en huid maakte hij meubelen zoals stoelen en lampenkappen en gebruiksvoorwerpen. Het vlees en organen bewaarde hij als voedsel....

Ed begon later ook kledij te maken van de huiden van de lijken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ed begon later ook kledij te maken van de huiden van de lijken. Hij gebruikte zelfs schedels om uit te drinken en als versieringen.

Jammer genoeg bleef het niet alleen bij grafdelven. In 1954 pleegde hij zijn eerste moord en in 1957 pleegde hij zijn tweede. Een lokale sheriff kwam Gein op het spoor en Ed werd al snel opgepakt.

In zijn huis werden honderde meubelen gevonden die gemaakt waren van menselijke resten. Ed droeg zelfs de gezichten van sommige lijken als masker...

 Ed droeg zelfs de gezichten van sommige lijken als masker

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Hij had 9 van dit soort gruwelijke maskers. Hij verklaarde dat hij twee moorden had gepleegd en dat hij 40 lichamen had gebruikt om voorwerpen en kledij van te maken. Hij zou ook een necrofiel zijn.

Ed Gein leefde hierna heel zijn leven lang in gestichten tot zijn dood in 1984 aan de gevolgen van longkanker

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ed Gein leefde hierna heel zijn leven lang in gestichten tot zijn dood in 1984 aan de gevolgen van longkanker.

Hij zal voor altijd bekend staan als 'The Butcher of Plainfield'

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen xD

Ik wil nog even een shoutout geven aan iemand. Youngwriter97 is een lieve meid en ze schrijft ook een horrorverhaal over Chucky. Dus volg haar als je wilt :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!