The Witch deel 2

1.1K 129 84

Als je deel 1 nog niet gelezen hebt raad ik jullie aan om eerst dat deel te lezen in plaats van direct aan dit deel te beginnen lezen.

Christopher Case was volledig de weg kwijt door de vloed van de heks. De eens zo vrolijke en gezonde man was in een paar dagen tijd veranderd in een bange onstabiele man.

Wanneer Christopher de volgende dag  de telefoon niet opnam contacteerde zijn vriendin de politie om eens een kijkje te nemen in het appartement van Christopher Case.

Het bleek dat Christopher die dag naar een priester was geweest omdat hij zoveel angst had voor dood te gaan. Uiteindelijk belde Christopher voor de allerlaatste keer naar zijn vriendin. Maar toen ze niet opnam liet hij een voicemail achter. In die voicemail zei Christopher rustig dat ze hem kwamen vermoorden en dat hij een zeer slecht voorgevoel had over wat er in die nacht zou gaan gebeuren volgens hem.

De volgende dag kwamen dezelfde politieagenten naar het appartement van Christopher maar deze keer was de deur van het appartement niet op slot. Toen de agenten binnenkwamen zagen ze dat er tientalle uitgebrande kaarsen in het appartement stonden.

Lijnen van zout vonden ze tegen op de grond en ze vonden talloze kruizbeelden in het huis en een paar boeken over vloeken.

Toen de agenten in de badkamer kwamen zagen ze Christopher Case in het bad liggen met al zijn kleren aan in een positie om te bidden.....Christopher was dood...

De politie was spoorloos er waren geen tekenen van geweld op het lichaam te vinden en volgens de politie was er geen sprake van kwaad opzet.

De officiële doodsoorzaak was een hartstilstand maar het is nog steeds niet duidelijk wie of wat voor die hartstilstand had gezorgd....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen en als dit deel 21 stemmen heeft krijgen jullie een nieuw hoofdstuk en ik beloof jullie dzt dat hoofdstuk de moeite waard zal zijn om te lezen :-)

Ik wil jullie nog de vraag stellen 'Wat is jullie leeftijd?' Dus zet jullie leeftijden in de comments ik zou dat heel erg waarderen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!