Killer Clown-John Wayne Gacy

1.1K 122 23

John Wayne Gacy staat bekend als één van de meest gruwelijke seriemoordenaars in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Toch was Gacy in eerste instantie een zeer gerespecteerd lid van de maatschappij. Hij was een schilder, aannemer en was actief in de Democratische Partij.

Hij verkleede zich ook als clown voor feestjes en om op te treden in ziekenhuizen als cliniclown. Hij trad op onder de naam Pogo de clown.

Het begon allemaal in 1978, toen verdween een 15 jarige jongen genaamd Robert Piest

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het begon allemaal in 1978, toen verdween een 15 jarige jongen genaamd Robert Piest. Ondanks zijn jonge leeftijd, werkte Robert al. Robert was jammer genoeg niet erg tevreden over zijn job. Op een dag in 1978, zei Robert tegen zijn collega's dat hij ging praten met een aannemer over potentieel werk. Dit was spijtig genoeg de laatste keer dat Robert werd gezien....

De politie kwam uiteindelijk uit bij John Wayne Gacy. Gacy vertelde de politie dat hij de jongen een baan had aangeboden en verder niets. Toch werd zijn huis onderzocht en Robert werd niet gevonden. De politie vond wel persoonlijke eigendommen van Robert in Gacy's huis.

De politie besloot om John Wayne Gacy te observeren. Vreemd genoeg, nodigde Gacy het observatieteam zelfs uit om bij hem te komen eten.

Het observatieteam rook een vreemde geur in het huis van Gacy, vermoedelijk van een lijk. Tijdens het eten sprak Gacy over zijn werk als Pogo. Hij zei zelfs 'You know a clown can get away with murder' tegen het observatieteam.

Het team wist gewoon dat Gacy iets te maken had met de verdwijning van de jongen, dus hij werd onder een zware druk gezet.

Op 22 december 1978, bezweek John eindelijk onder de druk van de politie. Hij nam afscheid van zijn vrienden en familieleden en daarna reed hij naar zijn advocaat en bleef hij daar de hele nacht.

De politie pakte hem op voor het bezit van drugs toen hij buiten kwam. Hij werd naar het bureau gebracht, ondertussen werd er opnieuw een grondige huiszoeking gedaan in het huis van Gacy. Jammer genoeg waren de agenten niet voorbereid op wat ze zouden vinden...

De politie vond een kruipruimte onder het huis. De ruimte lag vol met menselijke resten, om precies te zijn de ruimte lag vol met tientalle lijken....

Na de gruwelijke vondsr, nam John Wayne Gacy een verklaring af. Hij verklaarde dat hij het lijk van Robert Piest in de rivier had gedumpt.

John Wayne Gacy verklaarde ook dat hij zo'n 33 jongens en mannen had vermoord.....

De meeste van zijn slachtoffers waren mannelijke prostituees en jongens die hij naar zijn huis had gelokt. Het meest gruwelijke is de lange lijst van de slachtoffers en het feit dat 9 slachtoffers van John Wayne Gacy nooit geïdentificeerd zijn.

John werd op 10 mei 1994 geëxecuteerd door middel van een dodelijke injectie. Door een fout met de chemicaliën, stierf hij pas na 26 minuten. Hij kreeg daardoor exact hetgene dat hij verdiende; een trage en pijnlijke dood. Zijn laatste woorden waren 'You can kiss my ass' tegen de bewaker die hem naar zijn executie bracht....

Het gruwelijkste aan heel dit verhaal, is het feit dat niemand hem zag als een gestoorde seriemoordenaar. Dit laat nog maar eens zien dat de meest sinistere moordenaars zich voordoen als de meest normale mensen...

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen. Dat zou ik enorm appreciëren

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!