Real Urban Legend

2.1K 161 59

Iedereen kent wel de Urban Legend van de man die in Parijs op een bankje in slaap viel en die twee dagen later wakker werd op hetzelfde bankje met pijn in zijn zijde. De man gaat dan naar een ziekenhuis en daar blijkt dan dat zijn nieren verwijdert zijn.

Dit verhaal is slechts een verzinsel die decennia lang vertelt werd door mensen van over heel de wereld, maar wat zou je denken als ik zeg dat er een echt gelijkaardig verhaal bestond?

Een indische man genaamd Nassin, werd aangesproken door een vreemde onbekende man. De man bood Nassin dan een job aan. Hij bood hem een schilderscontract van 3 maand aan. Nassin aanvaardde de job omdat hij snel geld nodig had.

Nassin werd naar een huis gebracht waar hij 2 weken lang verbleef. De werkgevers zeiden dat ze moesten wachten op een metser voordat ze konden beginnen met schilderen. Nassin werd voor 2 weken lang goed onderhouden en goed te eten gegeven. Op een dag werd hij gedwongen om een bloedstaal te geven en daarna kreeg hij een injectie. Door die injectie verloor hij het bewustzijn.

Het volgende dat hij herrinert, is dat hij wakker werd in een ziekenhuisbed. Nassin voelde een scherpe pijn in zijn zijde. Één van zijn nieren was chirurgisch uit zijn lichaam gehaald.

De vreemde man maakte waarschijnlijk deel uit van illegale orgaanhandel. Dit is een groot probleem in Azië en delen van Midden- Amerika. Dit is een handel die jaarlijks miljarden winst maakt en honderden slachtoffers maakt.

Maar deze dingen gebeuren elke dag over heel de wereld. Zelf in Europa zijn er een paar gevallen van orgaandiefstal.....

Dus wees voorzichtig, voor je het weet ben jij de volgende.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!