Bloody Mary

3.8K 243 76

Dit verhaal gaat over Elizabeth Bathory. Bathory staat beter bekend als de echte Bloody Mary.

Elizabeth was een Hongaarse gravin aan het einde van de 16e eeuw. Ze werd beschreven als een bloedmooie vrouw toen ze jong was, maar ze wou jong en mooi blijven. In een wanhopige poging om haar jeugdigheid te bewaren, begon ze te geloven dat het bloed van mooie jonge meisjes haar veroudering zou tegenhouden.

Ze begon uiteindelijk om jonge meisjes naar haar kasteel te lokken met de belofte dat de meisjes een goedbetaalde job zouden krijgen.

Jammer genoeg kwamen De meisjes er al snel achter dat er sinistere dingen aan de hand waren in het kasteel. De meisjes werden namelijk vermoord en hun lichamen werden opengesneden om al het bloed uit hun lichamen te laten lopen.

Elizabeth bade dan in het bloed van haar jonge mooie slachtoffers. Ze dacht dat dit haar zou helpen om jong te blijven, maar Elizabeth wilde meer en meer. Al snel voldeden de hoeveelheden bloed niet meer en hierdoor moest Elizabeth meer meisjes gaan vermoorden.

Haar lijfwachten begonnen al snel jonge meisje uit de nabije dorpen te ontvoeren om de gruwelijke bloedhonger van Elizabeth te stillen....

Na een periode van 12 jaar moorden en ontvoeren kwam alles tot een einde. Elizabeth had geen plaats meer in haar kasteel omdat het vol lag met de rottende lijken van haar jonge slachtoffers. Hierdoor gaf ze haar lijfwachten uiteindelijk het bevel om alle lichamen over de kasteelmuren gooien.

Families van de slachtoffers vonden de lijken en al snel werd Elizabeth gearresteerd na 12 jaar lang ongestraft te moorden. Elizabeth kon dankzij haar functie als gravin de doodstraf ontkomen.

Toch werd Elizabeth gestraft voor haar vreselijke daden. Ze werd levenslang in een kamer in haar eigen kasteel opgesloten tot haar dood een paar jaren later.

Ze vermoorde in totaal meer dan 670 mensen om hun bloed te gebruiken als middel om jong te blijven.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!