Amityville House

2.4K 178 25

Dit verhaal is het echte verhaal achter de succesvolle film 'Amityville Horror'

Op woensdag 13 november 1974 om half 7 s'avonds kwam een man binnen gelopen in Henry's Bar. De man was de 23 jarige Robert Defoe Junior, hij riep dat hij hulp nodig had en dat zijn ouders waren neergeschoten. Een groep mensen samen met Robert Defoe gingen naar het huis van de familie Defoe. De groep doorzocht het huis en vonden de lijken van de ouders van Robert neergeschoten en dood op de grond in een plas van hun eigen bloed. Een man van de groep belde naar het politiebureau, de politieagenten vonden daarna de lijken van de broers en zus van Robert Defoe Junior. In totaal werden er 6 lijken in het huis gevonden.

Robert Defoe Junior werd naar het politiebureel gebracht voor zijn eigen bescherming en werd daarna ondervraagd. Hij verklaarde dat de moorden werden uitgevoerd door leden van de Maffia. De detectives onderzochten het huis en kwamen tot de conclusie dat het verhaal van Robert Defoe niet klopte. Robert werd geconfronteerd door de detectives en verklaarde de volgende ochtend dat hij de moorden zelf had gepleegd. Hij verklaarde dat toen hij begon dat hij niet meer kon stoppen met moorden en dat stemmen in zijn hoofd hem bevolen om zijn familie uit te moorden.

Robert Defoe Junior werd op 21 november 1975 schuldig bevonden en later veroordeeld voor 25 jaar voor de moord van zijn 6 familieleden.

Tot de dag van vandaag word Robert Defoe nog steeds vastgehouden in een instelling in Fallsburg nabij New-York.

Volgens velen is het huis vervloekt en na paranormale onderzoeken blijkt dat er wel degelijk iets paranormaal in het huis is.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!