The Dark Web

2.3K 153 22

Dit is een hoofdstuk dat gaat over zeer verontrustende feiten. Ik wil duidelijk maken dat ik het surfen op het deep web/dark web niet ga aanraden!

Het deep web is een deel van het internet dat je niet kan bereiken via traditionele zoekmachines en browsers. Een klein deel van dat deep web heet het Dark Web.

Het dark web wordt vaak geassocieerd met zware verontrustende misdaden, maar het is erg veelzijdig en je kan letterlijk alles kopen wat je wilt op het dark web.

Toch staat het Dark Web niet zomaar bekend als een verontrustende plek, dit is absoluut een plek die je MOET VERMIJDEN!

Er zijn bepaalde websites op het Dark web waar je organen op kan kopen, dit is van mensen die gestorven zijn OF mensen die gaan sterven als je het orgaan koopt. Op de website heb je vaak ook een keuze uit allerlei geslachten en leeftijden. Wil je een hart van een meisje van 6 kopen? Dat is potentieel één van je keuzes....

Dit is jammer genoeg nog maar het topje van de ijsberg. Vele verhalen over het dark web worden gezien als legendes, maar ik kan jullie garanderen dat de meeste van deze verhalen over het dark web echt zijn...

Op bepaalde websites op het Dark web zijn er chatrooms met een livestream. Op die livestreams zijn vrouwen te zien die worden gemarteld, en mensen kunnen dan stemmen of doneren om te beslissen wat er met die vrouwen gaat gebeuren. Meestal is er ook een keuze tussen leven en dood. Dit gebeurt allemaal live onder de ogen van soms duizenden.

Ik zeg wel dat dit bij vrouwen gebeurd, maar dit kunnen ook mannen en zelfs ontschuldige kinderen zijn....

Één van de beruchtste 'legendes' van het Dark web, is de legende van de kannibalenwebsites. Dit zijn websites waarop kannibalen recepten met elkaar delen voor het bereiden van mensenvlees. Toen ik dit soort van verhalen voor het eerst hoorde, geloofde ik ze niet, maar jammer genoeg zijn er een hoop van deze websites op het Dark Web terug te vinden.

Op het Dark Web bestaan ook websites waarop je lichaamsdelen kan bestellen specifiek voor consumtie....

Uiteraard kan je ook dingen kopen zoals drugs, wapens, gestolen goederen en illegale porno, maar persoonlijk vind ik websites waarop je lichaamsdelen kan kopen toch nog het meest verontrustend.

Ik weet dat vele mensen het 'cool' zouden vinden om het dark web te doorzoeken, maar doe het niet! Ik weet dat ik sommige mensen niet kan tegenhouden, maar als je toch zo dom bent om het te doen: DOE HET VEILIG! Ik raad een goede VPN aan, want je wilt echt niet dat de mensen die die websites beheren weten wie je bent of je locatiegegevens kunnen zien.

Bedankt voor het lezen, vergeet niet te stemmen en te volgen.

Een hele hoop mensen wilden nog een deel over het Dark web, dus ik heb een oud deel omgevormd. Ik hoop dat jullie dit kunnen appreciëren.

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!