Clinton Road deel 2

1K 110 8

Er waren verschillende getuig die beweren dat er geesten op de weg te zien zijn.


Clinton Road staat bekend om de vele paranormale activiteiten die zich op en naast de weg voor doen. Er zijn getuigen die geesten gezien hebben en andere  onverklaarbare wezens naast de weg. Er is zelf sprake van een geesttrucker die mensen achtervolgd en dan verdwijnt aan het einde van de weg.

 Er is zelf sprake van een geesttrucker die mensen achtervolgd en dan verdwijnt aan het einde van de weg

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Er zijn zelfs kampeerders die twee park rangers zagen in het midden van de nacht. De volgende dag kwamen de kampeerders er achter dat ze de geesten gezien hadden van de park rangers die in 1939 verongelukt waren in de buurt van de weg.

 De volgende dag kwamen de kampeerders er achter dat ze de geesten gezien hadden van de park rangers die in 1939 verongelukt waren in de buurt van de weg

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Er was een man die op de weg reed.  Ineens zag hij in het midden van de weg een jongen stokstijf staan. De man remde zo snel dat hij kon. Toen de auto volledig was gestopt stapte de man uit en keek ofdat de jongen in orde was.

Er was geen jongen meer... de jongen was als een geest verdwenen....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!