Paranormal Activity (Deel 1)

607 80 1

Dit is het verhaal van Sarah. Sarah is een meisje dat ik al een hele tijd ken. Ik heb haar leren kennen op Reddit via een verhaal dat ze gepost had over de paranormale activiteiten die plaats vonden in haar huis. Ik zal het verhaal vanuit haar perspectief vertellen.

In 2014 begonnen er vreemde dingen te gebeuren rondom mij en mijn familie.

Het begon allemaal met kaders die s'nachts van de muur begonnen vallen. Ik dacht eerst dat mijn vader ze niet goed aan de muur had gehangen, maar het gebeurde opeens zeer frequent. Het gebeurde zelfs zo frequent dat mijn vader de kaders aan de muur begon te lijmen omdat hij de kaders niet constant terug aan de muur begon te hangen.

Ik dacht in eerste instantie, dat het kwam door de warmte, maar al snel begonnen er andere vreemde dingen te gebeuren.

De televisie begon rare signalen op te vangen. Het was een soort van ruis, maar tussen de ruis door hoorden we stemmen die niet afkomstig waren van het televisieprogramma. We hebben er uiteindelijk een reparateur bijgehaald, maar hij kon de oorzaak van de vreemde signalen niet vinden.

Mijn moeder had er uiteindelijk genoeg van en kocht een nieuwe televisie. Wederom begon ook deze televisie vreemde signalen te ontvangen. Zelfs als ik een dvd bekeek, waren die vreemde signalen te zien.

Tussendoor begonnen er hier en daar ook dingen te verdwijnen. Ik heb mijn sleutels verschillende keren verloren, maar uiteindelijk vond ik ze terug op zeer eigenaardige plaatsen. Ik vond mijn sleutels zelfs een keer terug in de koelkast....

Jammer genoeg was dit nog maar het begin van de vreemde activiteiten. Sarah begon mysterieuze figuren te zien en begon ook vreemd geklop te horen dat van nergens leek te komen....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Ik publiceer het 2e deel bij 35 stemmen. Ik besteedt zeer veel tijd aan het schrijven van deze verhalen, dus ik zou het enorm appreciëren als jullie een paar seconden van jullie tijd zouden gebruiken om te stemmen :-)
Dat zou me heel gelukkig maken

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!