Dyatlov pass deel 3

994 112 15

Dit hoofdstuk maakt deel uit van een groter verhaal dus ik adviseer jullie om eerst de eerste twee hoofdstukken te lezen vooraleer je dit deel begint te lezen.

Met de eerste 5 lijken relatief snel te hebben gevonden dachten de vrijwilligers dat ze de andere lijken ook zo snel zouden vinden. Dit was niet het geval. Sommigen dachten zelf dat de ander 4 expeditieleden het overleefd hadden en gevlucht waren.

 Sommigen dachten zelf dat de ander 4 expeditieleden het overleefd hadden en gevlucht waren

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Maar ondanks de hoop dat ze het overleefd hadden bleven de zoektochten doorgaan.

Dagen....weken....maanden gingen voorbij zonder resultaat...

En uiteindelijk werden op 4 mei de vier overgebleven expeditieleden gevonden. De lijken van de expeditieleden werden in een ravijn gevonden onder een dik pak sneeuw van bijna 5 meter. Het ravijn lag op ongeveer 75 meter van de plaats waar de eerste twee slachtoffers werden gevonden.

 Het ravijn lag op ongeveer 75 meter van de plaats waar de eerste twee slachtoffers werden gevonden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De speurders bleven voor een mysterie staan. Er waren een hele hoop rare sinistere dingen die met de lijken gebeurd waren. Twee van de lijken waren radioactief en de lijken van andere slachtoffers hadden voor hun begrafenis een rare ongewone oranje huidskleur en hun haren waren grijs.

Maar het meest verontrustende sinistere feit is dat de tong van één van de lijken verwijderd was....

De tong is nooit gevonden en er word verondersteld dat de tong van de vrouw verwijderd werd toen ze nog in leven was....

Het is tot de dag van vandaag nog steeds een groot raadsel wat er met de groep gebeurd is 57 jaar geleden in Dyatlov pass en het mysterie zal waarschijnlijk nooit opgelost worden...

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD dit was het laatste hoofdstuk van het verhaal. Ik hoop dat jullie dit verhaal interessant vonden :D

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!