Annabelle

1.8K 150 66

Dit is het waargebeurde verhaal over de wereldberoemde 'Annabelle' pop. Ik wil even duidelijk maken dat de pop die in de Conjuring films gebruikt wordt, er niet hetzelfde uit ziet als de echte Annabelle pop.

 Ik wil even duidelijk maken dat de pop die in de Conjuring films gebruikt wordt, er niet hetzelfde uit ziet als de echte Annabelle pop

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

In de jaren '80, kreeg een studente geneeskunde een pop van haar moeder. De pop leek op het eerste zicht op een doodnormale pop, maar al snel bleek dat er iets sinister was aan de pop.

Annabelle begon namelijk uit zichzelf te bewegen en verontrustende berichten achter te laten...

Eerst begonnen er kleine vreemde dingen te gebeuren rondom de pop, het waren dingen die niet onmiddelijk werden opgemerkt. De pop veranderde zelfs van positie uit zichzelf, maar dit was nog maar het begin van de sinistere activiteiten. De pop werd achtergelaten in een kamer, maar verscheen iets later in een totaal andere kamer alsof het uit zichzelf naar daar was gewandeld.

In paniek en niet wetend wat te doen met de pop, bracht Angie er een medium bij. Het medium vertelde dat de pop bezeten was door de geest van een klein meisje genaamd 'Annabelle Higgins',dat meisje zou gestorven zijn op de grond waar het huis op was gebouwd. Angie besloot om de pop te houden en er voor te zorgen. Ze hadden immers medelijden met het meisje. Dit bleek uiteindelijk een zeer slecht idee te zijn....

De paranormale activiteiten werden erger en de pop werd agressief tegenover een huisgenoot van Angie. Ze brachten er na verschillende sinistere gebeurtenissen een priester bij. Hij kon het probleem niet oplossen, maar de priester bracht Angie wel in contact met de Warrens. De Warrens waren twee beroemde paranormale onderzoekers. Ze lieten de priester een exorcisme doen op de pop om de demoon te verdrijven, maar na de exorcisme waren de Warrens niet zeker dat de demoon verdreven was. Ze hadden gelijk....

De Warrens namen de pop mee en de paranormale gebeurtenissen in het huis stopten. De Annabelle pop zorgde er voor dat de Warrens op de terugweg verschillende keren bijna crashten. Gelukkig kwamen ze ongedeerd terug thuis en de pop kan nu bezocht worden in het museum van de Warrens in de VS.

Jammer genoeg was dit nog niet het einde van de verontrustende activiteiten rondom Annabelle. Ik heb een heel boek geschreven over het hele Annabelle verhaal, daarin ga ik meer in detail over de vreemde activiteiten. Dus zeker lezen als je meer wilt lezen over de vetontrustende activiteiten rondom Annabelle...

Bedankt voor het lezen, vergeet niet om te stemmen en te volgen

Dit en vele andere horrorverhalen zijn ook te beluisteren op mijn YouTube account, neem zeker een kijkje en likes en abonneer als je het leuk vind.

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!