Mandy The Haunted Doll deel 2

903 125 16

Sinds de dag dat Mandy in het museum stond opgesteld begonnen er rare activiteiten die niet te verklaren waren.

De maaltijden van het personeel verdwenen uit de koelkast en werden op vreemde plaatsen teruggevonden zoals lades van kasten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De maaltijden van het personeel verdwenen uit de koelkast en werden op vreemde plaatsen teruggevonden zoals lades van kasten. Sommige van hun lunches werden nooit teruggevonden. Maar niet alleen hun lunches maar ook andere dingen verdwenen. Het waren vooral kleinere dingen die verdwenen en later op de gekste plaatsen werden teruggevonden. Jammer genoeg waren dat niet de enige onverklaarbare activiteiten die gebeurden in het museum.

Het personeel hoorde verschillende keren kleine voetstapjes doorheen het museum maar toen het personeel besloot te kijken was er niemand. De lichten van het museum deden op sommige momenten heel raar. Het was wel alsof iemand met de lichtknop aan het spelen was. Andere elektrische apparaten begonnen raar te doen in de buurt van Mandy.

Er waren zelfs geruchten dat Mandy de poppen die naast haar stonden aanviel en beschadigde. Uiteindelijk werd Mandy verplaatst naar een gesloten kamer. Op een dag kwamen personeelsleden binnen in die kamer en vonden ze papieren en documenten verspreid over heel de kamer.

 Op een dag kwamen personeelsleden binnen in die kamer en vonden ze papieren en documenten verspreid over heel de kamer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Na dat incident kreeg Mandy een klein popje van een lammetje bij haar zodat ze niet meer eenzaam was. Voor een hele tijd zat Mandy opgesloten in de glazen kast samen met het lammetje. Maar op een dag werd het lammetje gevonden buiten de glazen kast. Het museum was de dag daarvoor gesloten waardoor het personeel tot de conclusie kwam dat Mandy de oorzaak was van deze mysterieuze gebeurtenis.

Bezoekers van het museum voelde een gevoel van verdriet rondom haar. De ogen van Mandy achtervolgde sommige bezoekers. Het was dan nog steeds onduidelijk wat de oorzaak was van Mandy's sinistere activiteiten....

Wordt vervolgd in deel 3....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD Laat zien dat je snel een deel 3 wilt lezen dus stem. Als ik vandaag 22 stemmen krijg publiceer ik morgen deel 3 van dit verhaal :-)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!