De Mysterieuze GSM Stalker deel 1

797 111 25

Dit mysterieuze verhaal begon in het voorjaar van 2007. Een paar zestienjarig meiden begonnen nogal wreemde en verontrustende berichten te krijgen van een meisje genaamd Courteney Kuykendall.

Er was geen twijfel over mogelijk dat de berichten van Courteney's telefoon kwamen maar ze bleef beweren dat ze niet diegene was die die verontrustende berichten had gestuurd.

Daarna begon Courteney constant vreemde sinistere telefoontjes te krijgen van een onbekend nummer. De man achter de telefoontjes bedreigde Courteney en haar familie. Hij zei dat hij Courteney en haar hele familie zou uitmoorden. Hij zei zelfs dat hij haar hond zou komen afslachten.

Het bleef niet alleen bij telefoontjes naar Courteney maar ook haar moeder kreeg dagelijks zulke verontrustende telefoontjes. Courteney's moeder verklaarde dat de man aan de telefoon zei dat hij hun kelen wou open snijden.

Uiteindelijk contacteerden de Kuykendalls de politie. De politie traceerde de telefoontjes en ze kwamen tot een sinistere conclusie......

De telefoontjes bleken te komen van Courteney's GSM......

De politie en de familie waren er van overtuigd dat Courteney Kuykendall een verontrustende grap aan het uithalen was. Jammer genoeg zat de situatie veel ingewikkelder in elkaar.


Dit was allemaal nog maar het begin. De sinistere telefoontjes bleven door gaan ookal stond Courteney's GSM af, hierdoor konden de agenten concluderen dat de Kuykendalls te maken hadden met een echte stalker en een potentiële moordenaar.....

Wordt vervolgd

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Ik publiceer deel 2 als dit deel 35 stemmen heeft :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!