Dead Feet

1.1K 140 24

Dit verhaal speelt zich af aan de kust van Canada in de provincie British Columbia. Sinds 2007 spoelen daar namelijk losse menselijke voeten aan...

Dit hele verhaal begon op 20 augustus 2007 wanneer een meisje een sportschoen vond met daarin een losse voet. De voet bleek de rechtervoet te zijn van een volwassen man. De voet was volgens de politie van een man die zelfmoord had gepleegd, maar niets werd officieel bevestigd.

Dit was slechts het begin van een sinister mysterie...

Zes dagen later werd er opnieuw een voet gevonden door een koppel dat op het strand aan het wandelen was, volgens het koppel leek het alsof de voet door een wild beest was afgescheurd. Deze voet was zoals de vorige, een rechtervoet van een volwasse man. De rest van het lichaam werd nooit gevonden en de identiteit van de eigenaar blijft een mysterie.

In mei 2008 werd er een voet gevonden van een vrouw. De voet zat zoals de vorige voeten in een sportschoen en was wederom een rechtervoet.

De polite van Vancouver maakte in juli 2008, bekend dat ze opnieuw een voet hadden gevonden. Ze maakten toen ook bekend dat ze wisten van wie de voet was.

De voet bleek van een man te zijn die depressief was en wellicht zelfmoord had gepleegd. De rest van het lichaam werd nooit gevonden....

Op 4 november 2011 spoelde de voet aan van een zeeman die in 1987 vermist raakte, wederom was het een rechtervoet en de rest van het lijk werd nooit gevonden.

Gedurende meer dan 4 jaar werden er tientalle voeten gevonden aan de kust van Canada, tot er opeens iets anders werd gevonden.....

Op 10 december 2011 werd er op een schip een zwarte plastic zak gevonden met een voet en een beenbot erin. De identiteit van de persoon is nooit ondekt.

Op 26 januari 2012 spoelde er een kleine houten boot aan met menselijke beenderen in....

Voor 4 jaar lang spoelden er geen voeten meer aan, aan de kust van Canada.

Maar jammer genoeg werd er op 7 februari 2016 een nieuwe voet gevonden. Wederom zat de voet in een sportsok die in een sportschoen zat.

Amper vijf dagen later op 12 februari 2016, werd een andere voet gevonden. Volgens verschillende bronnen was de voet van dezelfde persoon als de voet die eerder was gevonden. De rest van het lijk is nooit gevonden en de politie heeft geen idee van wie de voet zou geweest zijn.

Er zijn in totaal 16 voeten gevonden waarvan er slechts 2 linkervoeten waren....

Tot de dag van vandaag blijft het een mysterie waarom er zoveel voeten aanspoelen aan de kust van Canada.

Is dit toeval of is het het werk van een seriemoordenaar.... we zullen het wellicht nooit weten...

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!