The Hanging Ghost

2.1K 168 14

Een politieagent krijgt een oproep binnen dat er een 50 jarige vrouw had gebeld naar het politiebureau.

De agent komt aan bij het huis van de vrouw. Daarna vertelt de vrouw aan de agent dat haar 20 jarige zoon onder invloed is van drugs. In de achtergrond hoort de agent de zoon 'ik kan niet in mijn kamer gaan, er heeft een oude man zichzelf opgehangen' herhalend zeggen. De moeder zei dat ze te bang was om in de kamer van de zoon te gaan omdat haar zoon drugsverslaafden mee naar huis neemt en dat ze bang van hen is.

Daarna sprak de agent met de zoon, hij was duidelijk onder de invloed van een onbekende drug. De zoon vertelde aan de agent dat een geest had gezegd dat hij niet in zijn kamer mocht komen. Omdat de vader van de geest zichzelf had opgehangen in de kamer terwijl hij zijn militair uniform aanhad.

De agent opende de kamer en er was niemand in de kamer. Een andere oudere agent zegt tegen de hem dat hij in het begin van zijn loopbaan bij de politie werd opgeroepen voor een zelfmoord in hetzelfde huis toen er nog een andere familie in leefde. Hij zei dat het ging om een oude man maar hij wist de details niet meer omdat het al zo lang geleden was.

De oudere agent zocht de details op in het systeem en het bleek dat hij gelijk had. Een oudere man zou zichzelf jaren geleden hebben opgehangen in zijn legeruniform in de slaapkamer van hetzelfde huis waar de agenten waren geweest........

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!