Sodder Mysterie

836 99 17

Dit mysterie gaat over de 'Sodder' familie, die bestond uit George Sodder, zijn vrouw Jennie en hun negen kinderen.

Op Kerstavond in 1945, ontstond er een mysterieuze brand in het huis van de Sodder familie.

George, Jennie en 4 van hun kinderen konden ontsnappen van de hevige brand. Maar jammer genoeg konden 5 van hun kinderen niet ontsnappen aan de brand.

De brandweer kon de brand blussen. Toen de brand geblust was, konden de brandweermannen de resten van het afgebrande huis onderzoeken. Volgens de onderzoekers was de oorzaak van de brand, het gevolg van een kortsluiting. Maar dat lijkt nogal onwaarschijnlijk omdat er nog steeds elektriciteit was bij het begik van de brand. Het leek er eerder op dat de brand aangestoken was.

Deze mysterieuze brand werd nog vreemder......

Brandweermannen konden na uren onderzoeken de resten van de overgebleven kinderen niet terugvinden. De geur van verbrande lijken was ook niet aanwezig in de omgeving waaruit we de conclusie kunnen trekken dat de kinderen ontsnapt waren.

De ouders waren eerst opgelucht dat hun kinderen het overleefd hadden maar hun kinderen werden niet gevonden.....

Het leek wel alsof 5 van hun kinderen in rook waren opgegaan....

Waarschijnlijk werden 5 van de kinderen ontvoerd op Kerstavond en de brand werd aangestoken door de ontvoerders om hun sporen uit te wissen.

Maar dat is maar speculatie. George en Jennie hebben tot aan hun dood blijven zoeken naar hun kinderen maar tevergeefs. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat dit mysterie ooit zal worden opgelost...

Extra:

De Sodder familie huurde een privédetective in om de kinderen te zoeken, maar de detective verdween onder mysterieuze omstandigheden....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen :)

Echte Horrorverhalen✔Lees dit verhaal GRATIS!